text.skipToContent text.skipToNavigation

Како да се регистрирате?

 

Првиот чекор до сигурно купување е регистрацијата. Со регистрација на нашиот сајт во попполност ќе можете да ги искористите сите погодности и поволности кои ekupi.mk ги овозможува за своите корисници, а со пријавување на нашиот електронски билтен можете да бидете сигурни дека нема да пропуштите ниту една нова акција или новитет кои ги имаме додадено во нашата понуда
 

Кликнете на линкот:  

https://www.ekupi.mk/mk/login?reg  
 

4.png

Целиот процес на регистрација е многу едноставен и брз.. Кликнете на полето "Пријава или регистрација" во горниот десен агол од секоја страница, а потоа поред полето "Нов корисник?" кликнете на "Кликни овде". Бидете без грижи, поставувањето на вашите податоци е во потполност сигурно, бидејќи при пријава и регистрација на нови корисници се користи сигурносен протокол кој оневозможува кражба на лични податоци.

4.png

Внесете ги вашите податоци за пријава. Изберете титула, внесете ја вашата email адреса која сакате да ја користите на нашата страница, име, презиме и лозинка. Потврдата за вашата регистрација со ваште кориснички податоци кои ги имате внесено ќе биде испратена на вашиот email за неколку секунди. На тој начин регистрацијата е завршена и сега можете да ја разгледате нашата понуда, да креирате ваша листа на желби или пак одма да почнете со додавање на производи во вашата кошничка и така сигурно да купувате.

4.png

Едноставно, зарем не? Придружете ни се! Следете ги упатствата кои само што ги прочитавте и придружете се на еКупи заедницата каде секојдневно ќе имате можност за купување на повеќе од 30.000 различни производи по супер цени, со можности за вирманско плаќање, плаќање со картичка или плаќање при достава.

4.png

Истражете ги останатите поволности.  Пријавете се на нашиот бесплатен електронски билтен и бидете секогаш навреме информирани за нашите акции и нови производи во нашата понуда. Чекате подобрар момент за купување? Нема проблем, додадете ги производите во вашата листа на желби за да можете подоцна брзо и едноставно да ги пронајдете и да ги споделите со своите пријатели. Доколку во било кој момент имате потреба на помош, можете слободно да не контактирате на 02 3202 900 или на info@ekupi.mk