text.skipToContent text.skipToNavigation
8 пронајдени производи
Lenovo V530 (i3-9100/8GB DDR4/ 256GB SSD/ DVDRW/Keyboard + Mouse) десктоп
Lenovo V530 (i3-9100/8GB DDR4/ 256GB SSD/ DVDRW/Keyboard + Mouse) десктоп
24.590 ден
 • Lenovo V530 десктоп
  |
 • Intel Core i3-9100 процесор |
 • 256GB SSD диск |
 • DisplayPort + HDMI + Serial port
  |
 • 8GB RAM меморија
  |
 • ГРАТИС глувче и тастатура
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Lenovo V530 Tower (i7-8700/8GB DDR3/ 1000GB HDD/DVDRW/Keyboard + Mouse)
Lenovo V530 Tower (i7-8700/8GB DDR3/ 1000GB HDD/DVDRW/Keyboard + Mouse)
43.490 ден
38.990 ден
 • Lenovo V530 десктоп
  |
 • Intel Core i7-8700 процесор |
 • 1000GB HDD диск |
 • DisplayPort + HDMI + Serial port
  |
 • 8GB RAM меморија
  |
 • ГРАТИС глувче и тастатура
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

LENOVO Legion T5 28IMB05 (i7-10700/GTX 1660 SUPER 6GB/16GB RAM/512GB SSD), 90NC00EGRI десктоп компјутер
LENOVO Legion T5 28IMB05 (i7-10700/GTX 1660 SUPER 6GB/16GB RAM/512GB SSD), 90NC00EGRI десктоп компјутер
76.790 ден
LENOVO Legion T5 28IMB05 (i7-10700/GTX 1660 SUPER 6GB/16GB RAM/512GB SSD), 90NC00EGRI десктоп компјутер. процесор Intel Core i7-10700 (8C / 16T, 2.9 / 4.8GHz, 16MB) графичка карта NVIDIA GeForce GT...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

LENOVO Legion T5 28IMB05 (i7-10700/RTX 2060 6GB/16GB RAM/512GB SSD), 90NC00EJRI десктоп компјутер
LENOVO Legion T5 28IMB05 (i7-10700/RTX 2060 6GB/16GB RAM/512GB SSD), 90NC00EJRI десктоп компјутер
82.000 ден
LENOVO Legion T5 28IMB05 (i7-10700/RTX 2060 6GB/16GB RAM/512GB SSD), 90NC00EJRI десктоп компјутер. процесор Intel Core i7-10700 (8C / 16T, 2.9 / 4.8GHz, 16MB) графичка карта NVIDIA GeForce RTX 2060...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

LENOVO Legion T5 28IMB05, (i5-10400/GTX 1660 SUPER 6GB/16GB RAM/512GB SSD) 90NC00EERI десктоп компјутер
LENOVO Legion T5 28IMB05, (i5-10400/GTX 1660 SUPER 6GB/16GB RAM/512GB SSD) 90NC00EERI десктоп компјутер
60.990 ден
LENOVO Legion T5 28IMB05, (i5-10400/GTX 1660 SUPER 6GB/16GB RAM/512GB SSD) 90NC00EERI десктоп компјутер. процесор - Intel Core i5-10400 (6C / 12T, 2.9 / 4.3GHz, 12MB) графичка карта - NVIDIA GeForc...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Lenovo V530 (i3-9100/8GB DDR4/ 512GB SSD/ DVDRW/Keyboard + Mouse) десктоп
Lenovo V530 (i3-9100/8GB DDR4/ 512GB SSD/ DVDRW/Keyboard + Mouse) десктоп
23.990 ден
 • Lenovo V530 десктоп
  |
 • Intel Core i3-9100 процесор |
 • 512GB SSD диск |
 • Интегрирана графика
  |
 • 8GB RAM меморија
  |
 • ГРАТИС глувче и тастатура
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Lenovo V530s SFF (G5420/4GB DDR4/ 256GB SSD/ DVDRW/Keyboard + Mouse) десктоп
Lenovo V530s SFF (G5420/4GB DDR4/ 256GB SSD/ DVDRW/Keyboard + Mouse) десктоп
16.990 ден
 • Lenovo V530 десктоп
  |
 • Intel Pentium G5420 процесор |
 • 256GB SSD диск |
 • Интегрирана графика
  |
 • 4GB RAM меморија
  |
 • ГРАТИС глувче и тастатура
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Lenovo V530 (i3-9100/8GB DDR4/ 256GB SSD/ DVDRW/Keyboard + Mouse/W10 Pro) десктоп
Lenovo V530 (i3-9100/8GB DDR4/ 256GB SSD/ DVDRW/Keyboard + Mouse/W10 Pro) десктоп
33.790 ден
 • Lenovo V530 десктоп
  |
 • Intel Core i3-9100 процесор |
 • 256GB SSD диск |
 • Windows 10 Pro
  |
 • 8GB RAM меморија
  |
 • ГРАТИС глувче и тастатура
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020