text.skipToContent text.skipToNavigation
9 пронајдени производи
brzaisporakaMK
MS TERIS O300 силиконски подлога за тастатура
MS TERIS O300 силиконски подлога за тастатура

485 ден

MS TERIS O300 силиконски подлога за тастатура (за зглобови). Против лизгање, долга 48 см, ширина 7,5 см и дебелина 2,5 см, црна

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.12.2023

brzaisporakaMK
MS PSU, Schuko -> C13, 0.75mm2, 2m, C-CP3200, црна боја
MS PSU, Schuko -> C13, 0.75mm2, 2m, C-CP3200, црна боја

155 ден

MS CABLE PSU, Schuko, IEC(Schuko) — IEC(C13) кабел за напојување, 0,75 mm2, боја: црна, должина 2m

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.12.2023

brzaisporakaMK
MS PSU, Schuko -> C5, 0.75mm2, 2m, C-CM320, црна боја
MS PSU, Schuko -> C5, 0.75mm2, 2m, C-CM320, црна боја

200 ден

MS CABLE PSU, Schuko, IEC(Schuko) — IEC(C5) кабел за напојување, 0,75mm2, боја: црна, должина: 2m

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.12.2023

brzaisporakaMK
МС ТЕРИС С105 подлога за глушец, црна
МС ТЕРИС С105 подлога за глушец, црна

50 ден

МС ТЕРИС С105 подлога за глушец, црна , горна страна - текстил; долна страна: анти-слип; димензии: 18kc22х0,3цм

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.12.2023

brzaisporakaMK
MS TERIS M105 гејминг подлога за глушец
MS TERIS M105 гејминг подлога за глушец

100 ден

Подлога за глувче за игри. Платнена подлога со специјален горен слој што овозможува непречена и прецизна контрола на глувчето, долен слој против лизгањ, димензии што обезбедуваат слобода на движењ ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.12.2023

brzaisporakaMK
МС ТЕРИС М100 гејминг подлога за глушец
МС ТЕРИС М100 гејминг подлога за глушец

80 ден

Подлога за глувче за игри. Платнена подлога со специјален горен слој што овозможува непречена и прецизна контрола на глувчето, долен слој против лизгањ, димензии што обезбедуваат слобода на движењ ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.12.2023

brzaisporakaMK
ХП Продулјењ јамства УД950Е
ХП Продулјењ јамства УД950Е

578 ден

ПО КУПУВАВЕТО ЗАДОЛЖИТЕЛНО ПРАТЕТЕ ГИ ПОДАТОЦИТЕ ЗА РЕГИСТРАЦИЈА НА ВАШЕТО КОНТАКТ ЛИЦЕ! ВО СПРОТИВНО ПРОДОЛЖЕНАТА ГАРАНЦИЈА НЕ ВАЖИ

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.12.2023

brzaisporakaMK
MS POINT O100 безжичен ласерски презентер
MS POINT O100 безжичен ласерски презентер

340 ден

MS POINT O100 безжичен ласерски презентер, USB нано-приемник, 6 копчиња, опсег на ласер 100-200 m, потребна е батерија AAA 1,5V,димензии 185x14x6 mm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.12.2023

brzaisporakaMK
HP 230 Wireless Combo тастатура и глувче
HP 230 Wireless Combo тастатура и глувче

1.999 ден

HP 230 Wireless Mouse and Keyboard Combo, Сет од безжична тастатура со глувче и USB микро ресивер, 18H24AA#ABB

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.12.2023