text.skipToContent text.skipToNavigation
МОН 27 ХП 27ф Дисплаи, 2KCН62ААIDEK000228987
Нашата најниска цена
10.590,00 ден
МОН 27 ХП 27ф Дисплаи, 2KCН62АА,ИПС 1920 kc 180, 16:9,300 НИТС, 1000:1;5 мс ,ХДМИkc2

Платете во готово на доставувачот, со интернет банкарство, онлајн со картички еднократно и на рати

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.01.2020

МОН 27 ХП 27ф Дисплаи, 2KCН62АА,ИПС 1920 kc 180, 16:9,300 НИТС, 1000:1;5 мс ,ХДМИkc2