text.skipToContent text.skipToNavigation
23 пронајдени производи
NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
Philips 27" 273V7QDSB/00 монитор
Philips 27" 273V7QDSB/00 монитор
8.859 ден

7.530 ден

Седмична акција!

 • Големина на екран: 27 "
 • Панел: IPS
 • Тип на резолуција: Full HD
 • Тип на екран: Flat
 • Освежување на слики [Hz]: 75 Hz
 • време на одзив [ms]: 4 ms
 • Намена на мониторот: Office

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
LG 24GQ50F-B 24" UltraGear FHD 1ms 165Hz VA HDMI DP tilt
LG 24GQ50F-B 24" UltraGear FHD 1ms 165Hz VA HDMI DP tilt

11.643 ден

 • Големина на екран: 23.8 "
 • Панел: VA
 • време на одзив [ms]: 1 ms

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
Philips 27E1N1100A/00 FHD IPS 100Hz Монитор
Philips 27E1N1100A/00 FHD IPS 100Hz Монитор

8.163 ден

 • Големина на екран: 27 "
 • Панел: IPS
 • време на одзив [ms]: 4 ms

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
Philips 27M2N3200A FHD IPS 180Hz
Philips 27M2N3200A FHD IPS 180Hz

12.422 ден

 • Големина на екран: 27 "
 • Панел: IPS
 • време на одзив [ms]: 1 ms

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Xiaomi Mi 1C 23.8'' Монитор
Xiaomi Mi 1C 23.8'' Монитор

10.899 ден

 • Големина на екран: 24 "
 • Панел: IPS
 • Тип на резолуција: Full HD
 • Тип на екран: Flat
 • Освежување на слики [Hz]: 60 Hz
 • време на одзив [ms]: 6 ms
 • Намена на мониторот: Office

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Xiaomi Mi 2K 27 Gaming Монитор
Xiaomi Mi 2K 27 Gaming Монитор

25.999 ден

 • Големина на екран: 27 "
 • Панел: IPS
 • Тип на резолуција: 2K/QHD
 • Тип на екран: Flat
 • Освежување на слики [Hz]: 165 Hz
 • време на одзив [ms]: 1 ms
 • Намена на мониторот: Gaming

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
DIGITUS DA-90400, држач за два монитори
DIGITUS DA-90400, држач за два монитори

2.699 ден

 • DIGITUS DA-90400, држач за два монитори
 • Вртлив: 15"-32"
 • Оптоварување: 8 кг по држач
 • Материјал: Челик
 • Тежина: 3,4 кг

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
Philips 221V8/00 FHD VA 75Hz 5ms HDMI VGA монитор
Philips 221V8/00 FHD VA 75Hz 5ms HDMI VGA монитор

5.446 ден

 • Панел: VA
 • време на одзив [ms]: 4 ms

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
Philips 24" 243V7QDSB 1920 x 1080pix, 75 Hz монитор
Philips 24" 243V7QDSB 1920 x 1080pix, 75 Hz монитор
6.784 ден

5.766 ден

Седмична акција!

 • Големина на екран: 24 "
 • Панел: IPS
 • Тип на резолуција: Full HD
 • Тип на екран: Flat
 • Освежување на слики [Hz]: 75 Hz
 • време на одзив [ms]: 4 ms
 • Намена на мониторот: Office

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
ASUS 24" VA24DQF FHD IPS 100Hz монитор
ASUS 24" VA24DQF FHD IPS 100Hz монитор
6.893 ден

5.990 ден

Седмична акција!

 • Панел: IPS
 • време на одзив [ms]: 1 ms

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
AOC 27" 27B3HMA2 FHD Монитор
AOC 27" 27B3HMA2 FHD Монитор
8.122 ден

6.990 ден

Седмична акција!

 • Панел: VA
 • време на одзив [ms]: 4 ms

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
Philips 24" 24E1N1100A/00 FHD IPS 100 Hz
Philips 24" 24E1N1100A/00 FHD IPS 100 Hz
6.798 ден

5.699 ден

Седмична акција!

 • Големина на екран: 23.8 "
 • Панел: IPS
 • време на одзив [ms]: 1 ms

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
ASUS TUF VG249Q3A 23.8" 180 Hz Gaming монитор
ASUS TUF VG249Q3A 23.8" 180 Hz Gaming монитор
11.425 ден

9.690 ден

Седмична акција!

 • Големина на екран: 23.8 "
 • Панел: IPS
 • време на одзив [ms]: 1 ms

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
LG 29WP60G-B UltraWide Monitor 29" 21:9 FHD (2560 x 1080) IPS Display, sRGB 99% Color Gamut, HDR 10, USB Type-C gaming монитор
LG 29WP60G-B UltraWide Monitor 29" 21:9 FHD (2560 x 1080) IPS Display, sRGB 99% Color Gamut, HDR 10, USB Type-C gaming монитор
13.241 ден

10.990 ден

Седмична акција!

 • Панел: IPS
 • време на одзив [ms]: 5 ms

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
AOC 27G4XE IPS Gaming 180 Hz монитор
AOC 27G4XE IPS Gaming 180 Hz монитор
11.739 ден

9.978 ден

Седмична акција!

 • Панел: IPS
 • време на одзив [ms]: 1 ms

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
ASUS 24" VA24EHF IPS 100Hz Монитор
ASUS 24" VA24EHF IPS 100Hz Монитор
6.893 ден

5.990 ден

Седмична акција!

 • Панел: IPS
 • време на одзив [ms]: 1 ms

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
AOC 22B2H/EU 21,5", 16:9, VA, FHD, 3000:1 4ms монитор
AOC 22B2H/EU 21,5", 16:9, VA, FHD, 3000:1 4ms монитор
5.446 ден

4.999 ден

Седмична акција!

 • Панел: VA
 • време на одзив [ms]: 4 ms

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
AOC 24G2SPU 24" FHD 165Hz, IPS, 1ms Gaming монитор
AOC 24G2SPU 24" FHD 165Hz, IPS, 1ms Gaming монитор

11.807 ден

Седмична акција!

 • Големина на екран: 23.8 "
 • Панел: IPS
 • Тип на резолуција: Full HD
 • Тип на екран: Flat
 • Освежување на слики [Hz]: 165 Hz
 • време на одзив [ms]: 1 ms
 • Намена на мониторот: Gaming

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
LG 34WP500-B UltraWide Monitor 34" IPS WFHD 75Hz 5ms AMD FreeSync HDMI 21:9 1080p con HDR
LG 34WP500-B UltraWide Monitor 34" IPS WFHD 75Hz 5ms AMD FreeSync HDMI 21:9 1080p con HDR
17.882 ден

14.999 ден

Седмична акција!

 • Големина на екран: 34 "
 • Панел: IPS
 • Тип на резолуција: UWFHD
 • Тип на екран: Flat
 • Освежување на слики [Hz]: 75 Hz
 • време на одзив [ms]: 5 ms
 • Намена на мониторот: Office

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
Philips 24,5" Evnia 25M2N3200W/00 VA, 240Hz, 1ms, HDMI. Display Port Монитор
Philips 24,5" Evnia 25M2N3200W/00 VA, 240Hz, 1ms, HDMI. Display Port Монитор

13.227 ден

Седмична акција!

 • Големина на екран: 24.5 "
 • Панел: VA
 • Тип на резолуција: Full HD
 • Тип на екран: Flat
 • Освежување на слики [Hz]: 240 Hz
 • време на одзив [ms]: 1 ms
 • Намена на мониторот: Gaming

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
Philips 27M1N3200ZS/00, 27'' Gaming , Full HD @ 165 Hz, 1 ms, AMD FreeSync Premium, Xbox PS5 Switch монитор
Philips 27M1N3200ZS/00, 27'' Gaming , Full HD @ 165 Hz, 1 ms, AMD FreeSync Premium, Xbox PS5 Switch монитор

12.217 ден

Седмична акција!

 • Големина на екран: 27 "
 • Панел: IPS
 • Тип на екран: Flat
 • Освежување на слики [Hz]: 165 Hz
 • време на одзив [ms]: 1 ms
 • Намена на мониторот: Gaming

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
AOC 24" 24G2SAE/BK FHD 165Hz, 24"(60.9cm), 1ms gaming монитор
AOC 24" 24G2SAE/BK FHD 165Hz, 24"(60.9cm), 1ms gaming монитор

10.360 ден

Седмична акција!

 • Големина на екран: 24 "
 • Панел: VA
 • Тип на резолуција: Full HD
 • Тип на екран: Flat
 • Освежување на слики [Hz]: 165 Hz
 • време на одзив [ms]: 1 ms
 • Намена на мониторот: Gaming

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
AOC C27G2E/BK 27", 165Hz, 1ms, 1920x1080p gaming монитор
AOC C27G2E/BK 27", 165Hz, 1ms, 1920x1080p gaming монитор

11.998 ден

Седмична акција!

 • Големина на екран: 27 "
 • Панел: VA
 • Тип на резолуција: Full HD
 • Тип на екран: Curved
 • Освежување на слики [Hz]: 165 Hz
 • време на одзив [ms]: 1 ms
 • Намена на мониторот: Gaming

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024