text.skipToContent text.skipToNavigation
13 пронајдени производи
MS ROUND зелено безжично глувче
MS ROUND зелено безжично глувче
260 ден
199 ден
MS ROUND зелено безжично глувче. 1000 dpi, копчиња 3 + scroll, USB, црвена боја, 1год гаранција.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

МС СЦОУТ гаминг глушец
МС СЦОУТ гаминг глушец
330 ден
289 ден
МС СЦОУТ гаминг глушец, жичан, УСБ, оптички, 2000 дпи/цпи, Копчиња 5 + сцролл, Боја Црна/зелена

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

МС ЕРГО бежичен глушец, црвен
МС ЕРГО бежичен глушец, црвен
250 ден
МС ЕРГО- Ергономски безжичен оптички глушец од 1000 дпи, со удобни копчињ и тркало за движењ. Идеален за секојдневна употреба со десктоп или лаптоп компјутер. ввв.мс-старт.цом

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

MS ERGO безжично глувче, златна боја
MS ERGO безжично глувче, златна боја
330 ден
250 ден
MS ERGO безжично глувче, златна боја. 1000 dpi, копчиња х3 + scroll, USB, златна боја, гараницја 1год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

MS SKIPPER_3 жичано оптичко глувче (сино)
MS SKIPPER_3 жичано оптичко глувче (сино)
199 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

MP-X3ME DRAGON 2 гејминг подлога за глушец и тастатура
MP-X3ME DRAGON 2 гејминг подлога за глушец и тастатура
453 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

МС МСИ ЈРИ-01 глусец
МС МСИ ЈРИ-01 глусец
110 ден
ЈРИ-01, Жицан оптички глишец, УСБ, Резолуција 1000 дпи/цпи, Типки 3, Сцролл 1, Боја Црна

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

MS SKIPPER_3 жичано оптичко глувче (црвено)
MS SKIPPER_3 жичано оптичко глувче (црвено)
199 ден
 • MS SKIPPER_3 жичано оптичко глувче (црвено),
 • Резолуција: 1.000dpi,  
 • УСБ приклучок,
 • Боја: Црвена,
 • Сечила од нерѓосувачки челик,
 • 1 година гаранција.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

ASUS ROG CHAKRAM CORE геуминг глувче
ASUS ROG CHAKRAM CORE геуминг глувче
3.990 ден
ROG CHAKRAM CORE, ћiиan gejming gluљec, PAW3335 optiиki senzor, 1,8mobloћen kabel, USB, rezolucija 16.000 DPI, programabilni kopиinja 9 (5 +4 vo digital joystick reћim), Scroll 1, Aura Sync RGB, vk...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

MS ROUND безжичен mouse, црна боја
MS ROUND безжичен mouse, црна боја
260 ден
 • MS ROUND црна боја бежично глувче,
 • Резолуција: 1.000dpi,  
 • Wi-Fi поврзување до 10 метри,
 • Боја: Црна,
 • 1 година гаранција.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

МС ЕРГО безжичен глушец, сребрен
МС ЕРГО безжичен глушец, сребрен
330 ден
 • MS ERGO црносребрено безжично глувче,
 • Резолуција: 1.000dpi,  
 • Wi-Fi поврзување до 10 метри,
 • Боја: Црна,
 • 1 година гаранција.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

MS KING бежично глувче
MS KING бежично глувче
410 ден
400 ден
 • MS KING бежично глувче,
 • Резолуција: 1.600dpi,  
 • Wi-Fi поврзување до 10 метри,
 • Боја: Црна,
 • 6 копчиња за зголемена продуктивност,
 • 1 година гаранција.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

ASUS ROG STRIX Impact II WL безжично глувче
ASUS ROG STRIX Impact II WL безжично глувче
3.490 ден
 • ASUS ROG STRIX Impact II WL безжично глувче,
 • Резолуција: 6.200dpi,  
 • Wi-Fi поврзување до 10 метри,
 • Боја: Црна,
 • RGB програмибилни копчиња,
 • 1 година гаранција.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021