text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
2 пронајдени производи
CANON INK CP1300 принтер
CANON INK CP1300 принтер
6.456  ден
  • CANON INK CP1300 принтер,
  • Селфи принтер слики за 47сек.,
  • Tilt-up LCD екран,
  • Ink Jet принтер,
  • Поврзување: USB 2.0, Wi-Fi, мрежно.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.09.2020

CANON Pixma G5040 принтер
CANON Pixma G5040 принтер
12.231  ден
  • CANON Pixma G5040 принтер,
  • Капацитет од 13 стр/мин,
  • Ink Jet принтер,
  • Поврзување: USB 2.0, мрежно, Wi-Fi
  • Капацитет на боите до 7,700стр. или 18,000стр. црно бело

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.09.2020