text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
29 пронајдени производи
HP M203dw ласерски принтер
HP M203dw ласерски принтер
9.239 ден
 • HP M203dw ласерски принтер,
 • Капацитет од 28 стр/мин,
 • интерна меморија 256 MB,
 • Поврзување: USB 2.0, мрежно, Wi-Fi
 • Месечен циклус 30.000стр.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

HP MLJ M227sdn Мултифункциски принтер
HP MLJ M227sdn Мултифункциски принтер
12.599 ден
 • HP MLJ M227sdn Мултифункциски принтер,
 • Капацитет од 28 стр/мин,
 • интерна меморија 256 MB,
 • Поврзување: USB 2.0, мрежно
 • Месечен циклус 30.000стр.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

HP LaserJet Pro M102w принтер
HP LaserJet Pro M102w принтер
7.296 ден
5.390 ден
 • HP LaserJet Pro M102w принтер,
 • Брзина на принтање за 7,3сек.,
 • Капацитет на принтање 23стр/мин.,
 • Месечен циклус 10.000стр.,
 • Поврзување: USB 2.0, Wi-Fi, мрежно.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

ПРН МФП ХП МЛЈ М428дв
ПРН МФП ХП МЛЈ М428дв
21.587 ден
М428дв, 38 стр/мин, 6,3 с, 1200kc1200 дпи, 512 МБ, ПЦЛ 5ц,ПЦЛ 6,ПДФ 1,3,ПостСцрипт 3,УФРИИ, 550 листова, Етхернет,УСБ,Вирелесс,бежична веза 802.11б/г/н, Дуплеkc аутоматиц, Мјесечни циклус 80000 ст...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

ПРН МФП ХП МЛЈ М227фдв
ПРН МФП ХП МЛЈ М227фдв
14.699 ден
ХП ЛасерЈет М227фдв, 28 стр/мин, 1200kc1200 дпи, 256 МБ, ПЦЛ 5ц,ПЦЛ 6,ПДФ,ПостСцрипт 3, 260 листова, Етхернет,УСБ,Вирелесс, Дуплекс да, Мјесечни циклус 30000 стр., Тип скенера флатбед, АДФ 35 стр...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

CANON Pixma G2411 принтер + ГРАТИС мастила
CANON Pixma G2411 принтер + ГРАТИС мастила
8.930 ден
 • CANON Pixma G2411 принтер,
 • Капацитет на принтање за 8,8сек.,
 • Опција за принтање, копирање или скенирање,
 • Ink Jet принтер,
 • Поврзување: USB 2.0, Wi-Fi, мрежно.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

CANON Pixma G3411 принтер + ГРАТИС мастила
CANON Pixma G3411 принтер + ГРАТИС мастила
9.690 ден
 • CANON Pixma G3411 принтер,
 • Капацитет од 8 стр/мин во црно-бело,
 • Капацитет од 5 стр/мин во боја,
 • Ink Jet принтер,
 • Поврзување: USB 2.0, Wi-Fi,

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

CANON Pixma G1411 принтер + ГРАТИС мастила
CANON Pixma G1411 принтер + ГРАТИС мастила
7.850 ден
 • CANON Pixma G1411 принтер,
 • Капацитет на принтање за 8,8сек.,
 • Опција за принтање, копирање или скенирање,
 • Ink Jet принтер,
 • Поврзување: USB 2.0, Wi-Fi, мрежно.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

Canon Laser I-Sensys LBP223dw принтер
Canon Laser I-Sensys LBP223dw принтер
10.614 ден
 • Canon Laser I-Sensys LBP223dw принтер,
 • Капацитет на принтање 33стр/мин.,
 • Автоматски дуплекс принтање,
 • Месечен циклус 10.000стр.,
 • Поврзување: USB 2.0, Wi-Fi.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

CANON MLJ MF443dw принтер
CANON MLJ MF443dw принтер
19.392 ден
 • CANON MLJ MF443dw принтер,
 • Капацитет од 38 стр/мин,
 • Color Touchscreen екран на допир,
 • Поврзување: USB 2.0, Wi-Fi,
 • Капацитет на тонер 3.100стр.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

HP Neverstop Laser 1000n Printer 5HG74A Принтер
HP Neverstop Laser 1000n Printer 5HG74A Принтер
12.347 ден
 • HP Neverstop Laser 1000n 5HG74A Принтер,
 • Капацитет од 21 стр/мин,
 • интерна меморија 32 MB,
 • Поврзување: USB 2.0, мрежно,
 • Капацитет 150 листови

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

CANON Pixma G6040 принтер
CANON Pixma G6040 принтер
17.891 ден
 • CANON Pixma G6040 принтер,
 • Капацитет од 13 стр/мин,
 • Ink Jet принтер,
 • Поврзување: USB 2.0, мрежно, Wi-Fi
 • Капацитет на боите до 7,700стр. или 18,000стр. црно бело

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

HP CLJ M182n ласерски принтер
HP CLJ M182n ласерски принтер
14.990 ден
 • HP CLJ M182n ласерски принтер,
 • Капацитет од 16 стр/мин,
 • интерна меморија 256 MB (+128 MB простор),
 • Поврзување: USB 2.0, мрежно
 • Месечен циклус 30.000стр.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

HP Ink Tank 615 Wireless All-in-On принтер
HP Ink Tank 615 Wireless All-in-On принтер
14.657 ден
 • HP Ink Tank 615 Wireless All-in-On принтер,
 • Капацитет од 11 стр/мин во црно-бело,
 • Капацитет од 5 стр/мин во боја,
 • Ink Jet принтер,
 • Поврзување: USB 2.0, Wi-Fi, Bluetooth.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

HP Neverstop Laser 1000w Printer 4RY23A Принтер
HP Neverstop Laser 1000w Printer 4RY23A Принтер
12.790 ден
 • HP Neverstop Laser 1000w 4RY23A Принтер,
 • Капацитет од 21 стр/мин,
 • Месечен циклус 20.000стр,
 • Поврзување: USB 2.0, Wi-Fi, 
 • Интерна меморија 32MB

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

HP M404n ласерски принтер
HP M404n ласерски принтер
13.964 ден
 • HP M404n ласерски принтер,
 • Капацитет од 38 стр/мин,
 • Наследник на моделот M402n,
 • Поврзување: USB 2.0, мрежно,
 • Интерна меморија 256MB

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

HP M442dn 8AF71A#B19 A3 ласерски принтер
HP M442dn 8AF71A#B19 A3 ласерски принтер
22.742 ден
Принтер HP MLJ M442dn 8AF71A#B19,24 ппм;1200 kc 1200дпи;50 ,000стр.А4;Маkc.(флатбед):297kc432мм(А3) Хи-Спеед УСБ 2.0,Етхернет 10/100 Басе ТKC;В1335А-7,400стр.В1335KC-13,700стр.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

CANON Pixma TS3150BK 2226C006 мултифункциски принтер
CANON Pixma TS3150BK 2226C006 мултифункциски принтер
3.188 ден
CANON Pixma TS3150 Black - InkJet A4 3 in 1, Wi-Fi / Ink cart -PG545,CL546, 2226C006

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

CANON Pixma TS5150 2228C006 мултифункциски принтер
CANON Pixma TS5150 2228C006 мултифункциски принтер
4.458 ден
Pixma TS5150 2228C006 A4 Wi-Fi, Print, Copy, Scan, Cloud13ipm (PG540/CL541), 2228C006

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

HP MLJ 135w 4ZB83A мултифункциски принтер
HP MLJ 135w 4ZB83A мултифункциски принтер
7.796 ден
MFP HP MLJ M135w 4ZB83A, 20 str/min, 20 str/min, 1200x1200 dpi, 128MB, PDF,SPL, 150 listova, USB 2.0 Hi-Speed,beћiиna veza 802.11b/g/n,Duplex da, Mjeseиni ciklus 10000 str., Tip skenera flatbed, To...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

HP MLJ 135a 4ZB82A мултифункциски принтер
HP MLJ 135a 4ZB82A мултифункциски принтер
6.572 ден
MFP HP MLJ M135a 4ZB82A, 1200x1200 dpi, 128 MB, SPL, 150 listova,USB 2.0 Hi-Speed, Duplex da, Mjeseиni ciklus 10000 str., Tip skeneraflatbed, Toner W1106A, 4ZB82A

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

CANON LBP852Cx мулти ласерски принтер
CANON LBP852Cx мулти ласерски принтер
68.826 ден
LBP852Cx , A3/A4 Color/ 36/18 ppm, Duplex/ Toner 059, 1830C007

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

CANON Pixma TS3451WH 4463C026 мултифункциски принтер
CANON Pixma TS3451WH 4463C026 мултифункциски принтер
3.962 ден
CANON Pixma TS3451WH 4463C026 мултифункциски принтер. TS3451WH 4463C026, WiFi, Print, copy, scan, 7.7ipm(PG545/CL546), 4463C026

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

CANON Pixma TS3450BK 4463C006 мултифункциски принтер
CANON Pixma TS3450BK 4463C006 мултифункциски принтер
3.962 ден
CANON Pixma TS3450BK 4463C006 мултифункциски принтер. TS3450BK InkJet 3 in 1, WiFi, ink cart: PG545/CL546, 4463C006

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

CANON Pixma TS3151WH 2226C026 мултифункциски принтер
CANON Pixma TS3151WH 2226C026 мултифункциски принтер
3.188 ден
CANON Pixma TS3151WH InkJet A4 3 in 1, Wi-Fi / Ink cart - PG545,CL546, 2226C026

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

 • 1(current)
 • 2