text.skipToContent text.skipToNavigation

ХП МЕМ 4ГБ УБ ПЦ3-10600Е-9IDEK000003977

Цена
7.298 ден

Платете во готово на доставувачот, со интернет банкарство, онлајн со картички еднократно и на рати

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

1kc 4ГБ, Компатибилност ДЛ120 Г6, ДЛ160 Г6, ДЛ180 Г6, ДЛ320 Г6, ДЛ360 Г6/7, ДЛ380 Г6/7, МЛ110 Г6, МЛ150 Г6, МЛ330 Г6, МЛ350 Г6... - сви Г6, Г7 сервери