text.skipToContent text.skipToNavigation

ХП 8ГБ 2Рkc4 ПЦ3-10600Р-9 Кит; 500662-Б21ID EK000005082

ХП 8ГБ 2Рkc4 ПЦ3-10600Р-9 Кит; 500662-Б21ID: EK000005082

Купување до 72 рати е овозможено за износ на артикл и/или кошничка над 30.000ден преку кредит од Стопанска Банка АД - Скопје. Повеќе на следниот линк.

Цена
7.340 ден

Бесплатна достава

Платете во готово на доставувачот, со интернет банкарство, онлајн со картички еднократно и на рати

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

1kc 8ГБ, Компатибилност ДЛ160 Г6, ДЛ180 Г6, ДЛ320 Г6, ДЛ360 Г6/Г7, ДЛ380 Г6/Г7, ДЛ580 Г7, МЛ330Г6, МЛ350 Г6, МЛ370 Г6