text.skipToContent text.skipToNavigation

HP Server Memorija 8GB (1kc8GB); 647897-B21ID EK000003152

HP Server Memorija 8GB (1kc8GB); 647897-B21ID: EK000003152

Купување до 72 рати е овозможено за износ на артикл и/или кошничка над 30.000ден преку кредит од Стопанска Банка АД - Скопје. Повеќе на следниот линк.

Цена
13.283 ден

Бесплатна достава

Платете во готово на доставувачот, со интернет банкарство, онлајн со картички еднократно и на рати

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

ХП 8ГБ (1kc8ГБ) Дуал Ранк kc4 ПЦ3Л-10600Р (ДДР3-1333) Регистеред ЦАС-9 Лов Волтаге Мемори Кит, Компатибилност: ХП ПроЛиант ВС460ц Ген8; ХП ПроЛиант БЛ420ц Ген8; ХП ПроЛиант БЛ660ц; ХП ПроЛиант ДЛ160 Ген8; ХП ПроЛиант ДЛ320е Ген8; ХП ПроЛиант ДЛ360е/п Ген8; ХП ПроЛиант ДЛ380е/п Ген8; ХП ПроЛиант ДЛ560 Ген8; ХП ПроЛиант МЛ350е/п Ген8; ХП ПроЛиант СЛ230/СЛ230с; ХП ПроЛиант СЛ4540 Ген8