text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
4 пронајдени производи
CyberPower UPS UT1500Е
CyberPower UPS UT1500Е
8.290  ден
7.918  ден
UT1500E, Izlazna snaga 900 W, Tehnologija Line interactive AVR, Simulated Sine Wave, Izlazni napon 230 V, Ulazni napon 230 V, Komunikacija USB, UT1500E

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.10.2020

CyberPower 650VA/360W UT650EG, line-int., шуко, десктоп
CyberPower 650VA/360W UT650EG, line-int., шуко, десктоп
3.050  ден
CyberPower 650VA/360W UT650EG, line-int., шуко, десктоп. UT650EG, Влезна оќност 360 W, Технологија Line interactive AVR, Simulated Sine Wave, излезен напон 230V, Влезен напон 230V, Време на полнење 6 часа, UT650EG

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.10.2020

Цибер Повер УПС БУ650Е
Цибер Повер УПС БУ650Е
2.596  ден
ЦиберПовер БУ650Е пружа корисницима у куќанствима и у уредима поуздано причувно напајањ на батерију и штити уредска особна рачунала и друге електроничке уреѓаје од пренапона, шилјака, редукција и д...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.10.2020

CyberPower 1050VA/630W UT1050EG, line-int., шуко, десктоп
CyberPower 1050VA/630W UT1050EG, line-int., шуко, десктоп
6.090  ден
5.522  ден
УТ1050Е, Излазна снага 630 В, Технологија Лине интерацтиве АВР, Симулатед Сине Ваве, Излазни напон 230 В, Улазни напон 230 В

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.10.2020