text.skipToContent text.skipToNavigation
1 пронајдени производи
brzaisporakaMK
CyberPower B0520SC0, 5x шуко пренапонска заштита
CyberPower B0520SC0, 5x шуко пренапонска заштита
490 ден

CyberPower B0520SC0, 5x шуко пренапонска заштита. B0520SC0, Борј на приклучоци 5, Вид на приклучоци Шуко CEE 7/7P, Влезни напон 230V, Влезна фрекфенција 50/60 Hz, Максимална струја по фаза 10A, Должина на кабел 1.8m, B0520SC0

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.04.2023