text.skipToContent text.skipToNavigation
1 пронајдени производи
brzaisporakaMK
APC UPS BK650EI 650VA/360W
APC UPS BK650EI 650VA/360W
8.732 ден
  • APC BK650EI 650VA/360W , line-int., шуко, десктоп
  • Бекап UPS Систем
  • PN: BK650EI
  • VA 850 Watts 425 Output Voltage ( Vac ) 230 Runtime at 90W ( min ) 39 Outlets IEC C13 x 4 Serial and USB connectivity
  • LED STATUS INDICATOR

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022