text.skipToContent text.skipToNavigation
13 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
CyberPower UPS BU650Е
CyberPower UPS BU650Е

3.297 ден

 • CyberPower BU650E 
 • Бекап UPS Систем
 • PN: BU650E
 • VA: 650 Watts 360 Output Voltage ( Vac ) 230 ± 10% Runtime at 90W ( min ) 18 Outlets Schuko x 3
 • AUTOMATIC VOLTAGE REGULATION (AVR)
 • GENERATOR COMPATIBLE
 • LED STATUS INDICATOR
 • SURGE AND SPIKE PROTECTION

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
CyberPower P0820SUF0, 8x шуко, 2x USB C пренапонска заштита
CyberPower P0820SUF0, 8x шуко, 2x USB C пренапонска заштита

1.610 ден

ЦиберПовер П0820СУФ0-ДЕ ис идеал фор хоме/оффице сурге протецтионс. Тхе сурге протецтор ис десигнед витх Метал Оkcиде Варистор (МОВ) тецхнологи то сафегуард тхе сурге суппрессор анд цоннецтед елецт...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
CyberPower B0620SC0, 6x šuko пренапонска заштита
CyberPower B0620SC0, 6x šuko пренапонска заштита

740 ден

CyberPower B0620SC0 е идеален за заштита во домаќинствата / кога работите дома или во мали канцеларии. Излезите со технологија MOV го штитат уредот за заштита од пренапони и поврзаната електронска ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
CyberPower 1500VA/900W UT1500EG line., šuko, десктоп
CyberPower 1500VA/900W UT1500EG line., šuko, десктоп

10.124 ден

UT1500EG, Green Power, Izlazna snaga 900 W, Tehnologija Line interactive AVR,Simulated Sine Wave, Izlazni napon 230 V, Ulazni napon 230 V, Komunikacija USB, UT1500EG

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
CyberPower 1050VA/630W UT1050EG, line-int., шуко, десктоп
CyberPower 1050VA/630W UT1050EG, line-int., шуко, десктоп

7.528 ден

 • CyberPower UT1050EG 1050VA/630W, line-int., шуко, десктоп
 • Бекап UPS Систем
 • PN: UT1050EG
 • VA 1050 Watts 630 Output Voltage ( Vac ) 230 ± 10% Runtime at 90W ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
CyberPower 3000VA/2400W OLS3000E, online, Tower напојување
CyberPower 3000VA/2400W OLS3000E, online, Tower напојување

49.973 ден

 • CyberPower 3000VA/2400W OLS3000E, online, Tower напојување
 • Смарт UPS Систем
 • PN: OLS3000E
 • VA 3000 Watts 2700 Output Voltage ( Vac ) 208 ± 1% / 220 ±...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
UPS APC BVX900LI-GR
UPS APC BVX900LI-GR

7.139 ден

 • APC UPS BVX900LI-GR
 • APC УПС Систем
 • PN: BVX900LI-GR
 • VA 900 Watts 480 Output power capacity Voltage 230 V Runtime at 90W (28 min ) Outlets Schuko x 2
 • LED STATUS INDICATOR
 • AUTOMATIC VOLTAGE REGULATION (AVR)

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
UPS APC BVX2200LI-GR
UPS APC BVX2200LI-GR

15.187 ден

 • APC UPS BVX2200LI-GR
 • APC УПС Систем
 • PN: BVX2200LI-GR
 • VA 2200 Watts 1200 Output power capacity Voltage 230 V Runtime at 200W (37 min ) Outlets Schuko x 4
 • LED STATUS INDICATOR
 • AUTOMATIC VOLTAGE REGULATION (AVR)

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
APC Easy UPS on-line RM 3KVA 230V
APC Easy UPS on-line RM 3KVA 230V

105.657 ден

APC Easy UPS on-line RM 3KVA 230V

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
UPS APC BVX1200LI-GR
UPS APC BVX1200LI-GR

9.475 ден

UPS APC BVX1200LI-GR

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
CyberPower 850VA/425W UT850EG, line-int., шуко, десктоп UPS
CyberPower 850VA/425W UT850EG, line-int., шуко, десктоп UPS

4.608 ден

 • CyberPower UT850EG 850VA/425W
 • Бекап UPS Систем
 • PN: UT850EG
 • VA 850 Watts 425 Output Voltage ( Vac ) 230 ± 10% Runtime at 90W ( min ) 20 Outlets Schuko x 3<...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
CyberPower 2200VA/1320W UT2200EG, line-int., šuko, desktop
CyberPower 2200VA/1320W UT2200EG, line-int., šuko, desktop

12.201 ден

UT2200EG, GreenPower, излезна моќност 1320 W, Технолошка линија интерактивна AVR, симулиран синусен бран, излезен напон 230 V, влезен напон 230 V, комуникација USB

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
CyberPower UPS UT1500Е
CyberPower UPS UT1500Е

9.216 ден

 • CyberPower UPS UT1500Е
 • Бекап UPS Систем
 • PN: UT1500E
 • VA 1500 Watts 900 Output Voltage ( Vac ) 230 ± 10% Runtime at 90W ( min ) 60 Outlets Schuko x 4
 • AUTOMATIC VOLTAGE REGULATION (AVR)
 • GENERATOR COMPATIBLE
 • LED STATUS INDICATOR
 • SURGE AND SPIKE PROTECTION

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024