text.skipToContent text.skipToNavigation
2 пронајдени производи
AXAGON PCEM2-DC PCI-E 3.0 x4-DUAL M.2 SSD(NVMe + SATA), со кулер
AXAGON PCEM2-DC PCI-E 3.0 x4-DUAL M.2 SSD(NVMe + SATA), со кулер
1.110 ден
Внатрешниот адаптер AXAGON PCEM2-DC овозможува поврзување на два M.2 SSD-уреди кон декстоп компјутер. Тој е идеален избор за надградба на декстоп компјутер кој што нема слот M.2. Адаптерот поддржув...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.04.2021

AXAGON PCEM2-S PCIe 3.0 x4 NVME M.2 адаптер
AXAGON PCEM2-S PCIe 3.0 x4 NVME M.2 адаптер
740 ден
Внатрешниот адаптер AXAGON PCEM2-S ви овозможува да го поврзете M.2 SSD со десктоп компјутер со помош на PCI-Express шина. Висококвалитетна конструкција, компактни димензии, привлечен дизајн и софи...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.04.2021