text.skipToContent text.skipToNavigation
2 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
MSI FREEZE A305 single ring LED Кулер
MSI FREEZE A305 single ring LED Кулер

385 ден

  • Бренд: MS
  • тип на производ: Вентилатор
  • Бучавост (dB): 22 dB
  • Проток на воздух: 32 cm3/min

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
MS FREEZE L252 црвен ЛЕД вентилартор за куќиште
MS FREEZE L252 црвен ЛЕД вентилартор за куќиште

240 ден

  • Бренд: MS
  • тип на производ: Вентилатор
  • Бучавост (dB): 22 dB
  • Проток на воздух: 32 cm3/min

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.10.2023