text.skipToContent text.skipToNavigation
3 пронајдени производи
AXAGON HUE-S2B 4x USB3.0 Charging Hub, MicroUSB Charging конектор
AXAGON HUE-S2B 4x USB3.0 Charging Hub, MicroUSB Charging конектор
840 ден
AXAGON HUE-S2B 4x USB3.0 Charging Hub, MicroUSB Charging конектор. Четири-портниот USB 3.1 центар лесно поврзува до четири USB уреди истовремено со вашиот компјутер или паметен телефон. Голема пред...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.04.2021

AXAGON HUE-S2C USB-C 3.0-4xUSB 3.0 Type-A Хаб,MicroUSB Charging
AXAGON HUE-S2C USB-C 3.0-4xUSB 3.0 Type-A Хаб,MicroUSB Charging
920 ден
Четири порт-ен USB 3.1 хаб кој лесно поврзува до четири USB уреди истовремено со вашиот компјутер или паметен телефон. Голема предност е можноста за надворешно напојување од кој било полнач за моби...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.04.2021

AXAGON HUE-G1C 4 x USB3.2 Gen1 SLIM хаб USB Type-C
AXAGON HUE-G1C 4 x USB3.2 Gen1 SLIM хаб USB Type-C
670 ден
4-портен USB3.2 Gen 1 центар AXAGON HUE-G1A е мал и тенок хаб погоден не само за патувања. Елегантно пластично тело со полу-мат, фино структурирана површина отпорна на отисоци. Поврзете до четири U...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.04.2021