text.skipToContent text.skipToNavigation
1 пронајдени производи
brzaisporakaMK
Samsung POS SRP-B300ESK/MSN принтер
Samsung POS SRP-B300ESK/MSN принтер
7.920 ден
Термален, Брзина на испис 220 mm/sec, резолуција на испис 203 dpi, димензија на ролната 80mm, приклучоци USB + Ethernet + Serial, емулација BXL/ POS, автоматски режач, приклучок за ладица 2, сензор...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022