text.skipToContent text.skipToNavigation
9 пронајдени производи
brzaisporakaMK
Zebra ZD230 POS принтер за налепници
Zebra ZD230 POS принтер за налепници

18.000 ден

Не го жртвувајте квалитетот за достапност. Десктоп печатачите од серијата ZD200 на Zebra ви даваат повеќе. Инженерство со квалитет на зебра, доверливо работење и основни карактеристики по прифатлив...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.12.2023

brzaisporakaMK
iMin Swan 1 Disp NFC SMART POS уред
iMin Swan 1 Disp NFC SMART POS уред

8.500 ден

Минималистичкото и елегантно парче хардвер е дизајнирано да се вклопи во секој простор за прикажување.

Со својот уникатен секундарен екран, Swan 1 ќе се покаже како предност за трговците ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.12.2023

brzaisporakaMK
iMin Falcon 1 10.1" POS 80mm POS терминал
iMin Falcon 1 10.1" POS 80mm POS терминал

27.500 ден

10,1" Андроид POS терминал, бренд iMIN, модел FALCON-1, со вграден печатач од 80 мм

  • Оперативен систем Android 11 Go
  • Капацитивна табла на допир со повеќе точки 10,1" 1280x80...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.12.2023

brzaisporakaMK
iMin Swift 1 SMART POS уред
iMin Swift 1 SMART POS уред

15.000 ден

Совршен мобилен POS придружник што го имате во вашиот арсенал. За секој бизнис, каде било во светот.

Со брзина на дофат на раката, гледајте како вашиот бизнис станува поефикасен и беспрек...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.12.2023

brzaisporakaMK
iMin Swan 1 SMART POS уред
iMin Swan 1 SMART POS уред

25.100 ден

Минималистичкото и елегантно парче хардвер е дизајнирано да се вклопи во секој простор за прикажување.

Со својот уникатен секундарен екран, Swan 1 ќе се покаже како предност за трговците ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.12.2023

brzaisporakaMK
MS META TPC1507B WIN10 IOT Panel PC
MS META TPC1507B WIN10 IOT Panel PC

60.500 ден

● Дијагонала: 15,6 инчи.
● Работна темпера...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.12.2023

brzaisporakaMK
PC iMin D3-504
PC iMin D3-504

17.700 ден

D3 е мултифункционален и високо компатибилен со надворешни уреди. Има три опции за конфигурација на екранот, приспособливи за вашите деловни потреби.
Најдобро за бизниси кои бараат елеганте...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.12.2023

brzaisporakaMK
iMin I21D01 All-In-One POS
iMin I21D01 All-In-One POS

20.500 ден

D1 е All-In-One POS уред од новата генерација. Со висока одзивност, брзина и перформанси на екранот на допир, тој ја претставува иднината на високофункционалните POS.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.12.2023

brzaisporakaMK
MS X30 N3700 Win10 IOT POS PC
MS X30 N3700 Win10 IOT POS PC

19.400 ден

Брзина на процесорот GHz: 0, Меморија MB: 4000, Број на мемориски слотови: 0, Макс. количина на меморија GB: 8, големина на диск: 120, моќност W: 0, ОС: Win 10 IoT

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.12.2023