text.skipToContent text.skipToNavigation
23 пронајдени производи
brzaisporakaMK
Zebra ZD230 POS принтер за налепници
Zebra ZD230 POS принтер за налепници

18.000 ден

Не го жртвувајте квалитетот за достапност. Десктоп печатачите од серијата ZD200 на Zebra ви даваат повеќе. Инженерство со квалитет на зебра, доверливо работење и основни карактеристики по прифатлив...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.03.2024

brzaisporakaMK
iMin Swan 1 Disp NFC SMART POS уред
iMin Swan 1 Disp NFC SMART POS уред

8.500 ден

Минималистичкото и елегантно парче хардвер е дизајнирано да се вклопи во секој простор за прикажување.

Со својот уникатен секундарен екран, Swan 1 ќе се покаже како предност за трговците ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.03.2024

brzaisporakaMK
iMin Falcon 1 10.1" POS 80mm POS терминал
iMin Falcon 1 10.1" POS 80mm POS терминал

27.500 ден

10,1" Андроид POS терминал, бренд iMIN, модел FALCON-1, со вграден печатач од 80 мм

  • Оперативен систем Android 11 Go
  • Капацитивна табла на допир со повеќе точки 10,1" 1280x80...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.03.2024

brzaisporakaMK
iMin Swift 1 SMART POS уред
iMin Swift 1 SMART POS уред

15.000 ден

Совршен мобилен POS придружник што го имате во вашиот арсенал. За секој бизнис, каде било во светот.

Со брзина на дофат на раката, гледајте како вашиот бизнис станува поефикасен и беспрек...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.03.2024

brzaisporakaMK
iMin Swan 1 SMART POS уред
iMin Swan 1 SMART POS уред

25.100 ден

Минималистичкото и елегантно парче хардвер е дизајнирано да се вклопи во секој простор за прикажување.

Со својот уникатен секундарен екран, Swan 1 ќе се покаже како предност за трговците ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.03.2024

brzaisporakaMK
MS META TPC1507B WIN10 IOT Panel PC
MS META TPC1507B WIN10 IOT Panel PC

60.500 ден

● Дијагонала: 15,6 инчи.
● Работна темпера...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.03.2024

brzaisporakaMK
Zebra DS2278 Wireless Black 2D KlT POS скенер
Zebra DS2278 Wireless Black 2D KlT POS скенер

15.000 ден

ДОСТАПЕН 1D/2D скенер: Достапен 1D/2D сликар што не ги загрозува перформансите или карактеристиките за цената. Снимајте бар-кодови од мобилни уреди, 1D и 2D хартиени баркодови на предмети за продаж...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.03.2024

brzaisporakaMK
Samsung Bixolon SRP-380COEK/MSN термален принтер
Samsung Bixolon SRP-380COEK/MSN термален принтер

16.950 ден

SRP-380COEK
Термички мрежен POS печатач

директно термички,

ролна 58 или 80 mm,

печатење 350 mm во секунда,

автоматски секач за хартија од 3 мил.

USB, етер...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.03.2024

brzaisporakaMK
Birch SR4  + ACS Баркод скенер
Birch SR4 + ACS Баркод скенер

4.400 ден

Тип на скенеррачен
Технологија2D
КонекториUSB, serial
ПостољеНЕ

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.03.2024

brzaisporakaMK
iMin X1-201 USB QR Code скенер
iMin X1-201 USB QR Code скенер

2.700 ден

X1 е компатибилен со кој било десктоп POS за наплата и трансакции.
Интерактивен и удобен уред кој брзо реагира на барања. Успешното скенирање го активира прилагодливиот звучен звук и LED св...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.03.2024

brzaisporakaMK
Metapace T-3, USB, RS232 термален принтер
Metapace T-3, USB, RS232 термален принтер

11.000 ден

Директен термички, 7 точки / mm (180 dpi), средства за дебелина (макс): 80 mm, дебелина на печатење (макс): 72 mm, 250 mm / s, USB, RS-232, секач. Вклучува: кабел (USB, RS-232), напојување, капа...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.03.2024

brzaisporakaMK
Samsung Bixolon SRP-F310IICOK термален принтер
Samsung Bixolon SRP-F310IICOK термален принтер

15.100 ден

SRP-F310IICOK, Термички POS печатач, директен термички, ролна 80mm, 350mm usekundi, 4Kbytes бафер, автоматско сечење хартија, USB, WLAN* (со додаток RWD-100), етернет, црна, Гаранција 4 години

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.03.2024

brzaisporakaMK
Samsung Bixolon SRP-330IICOSK термален принтер
Samsung Bixolon SRP-330IICOSK термален принтер

9.400 ден

SRP-332IICOSK/MSN, Тип термички, Брзина на печатење 200 mm/sec, Резолуција на печатење 203 dpi, Димензии на ролна 80, Меморија 16 mbit, интерфејс USB, сериски, Emulation Citizen, Epson, Star, Бар к...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.03.2024

brzaisporakaMK
PC iMin D3-504
PC iMin D3-504

17.700 ден

D3 е мултифункционален и високо компатибилен со надворешни уреди. Има три опции за конфигурација на екранот, приспособливи за вашите деловни потреби.
Најдобро за бизниси кои бараат елеганте...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.03.2024

brzaisporakaMK
iMin I21D01 All-In-One POS
iMin I21D01 All-In-One POS

20.500 ден

D1 е All-In-One POS уред од новата генерација. Со висока одзивност, брзина и перформанси на екранот на допир, тој ја претставува иднината на високофункционалните POS.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.03.2024

brzaisporakaMK
MS X30 N3700 Win10 IOT POS PC
MS X30 N3700 Win10 IOT POS PC

19.400 ден

Брзина на процесорот GHz: 0, Меморија MB: 4000, Број на мемориски слотови: 0, Макс. количина на меморија GB: 8, големина на диск: 120, моќност W: 0, ОС: Win 10 IoT

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.03.2024

brzaisporakaMK
MS Meta печатач + подарок D-Link свич
MS Meta печатач + подарок D-Link свич

8.800 ден

Печатач MS Meta + POS DOD BIRCH - сепаратор за хартија за печатач + POS читач на картички Omnikey 6121 SIM + прекинувач D-Link SOHO Gigabit GO-SW-8G

Технологија
...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.03.2024

brzaisporakaMK
DATALOGIC QD2430-BKK1S, 2D баркод скенер
DATALOGIC QD2430-BKK1S, 2D баркод скенер

9.900 ден

DATALOGIC QD2430-BKK1S, 2D скенер, IP42, 145 грама, 86.000 лукс, Широк VGA: 752 x 480 пиксели, контраст 25%, резолуција 0,102 mm/4 mils(Linear 6 мм/4 mils 1D / Линеарно Кодови: Автоматски ги дискри...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.03.2024

brzaisporakaMK
MS META MJ-1911 BT Wi-Fi Скенер
MS META MJ-1911 BT Wi-Fi Скенер

7.500 ден

Спецификација: 2D безжичен скенер за баркод со LCD екран за контрола на работата. BT опсег од 50m или опсег на WiFi од 150m. Меморија за работа во режим без опсег.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.03.2024

brzaisporakaMK
Samsung XD3-40tEK POS Принтер
Samsung XD3-40tEK POS Принтер

16.400 ден

Серија XD3-40

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.03.2024

brzaisporakaMK
HP Engage One Prime Barcode Scanner, 638L9AA
HP Engage One Prime Barcode Scanner, 638L9AA

4.850 ден

Брзо скенирајте мобилни паричници и дигитални купони од мобилни уреди на клиентите или печатени 1D и 2D бар-кодови. Интуитивните повратни информации потврдуваат успешно читање.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.03.2024

brzaisporakaMK
MS META MJ-R75 POS Скенер
MS META MJ-R75 POS Скенер

4.000 ден

  • Тип на скенер: Рачен
  • ТЕхнологија: 2D
  • Конектори: Bluetooth, USB, Wi-Fi...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.03.2024

brzaisporakaMK
MS META MJ-6708-L POS SKE читач
MS META MJ-6708-L POS SKE читач

2.250 ден

Спецификации

СоветБаркод скенер
Технологија скенирањаЛасерски, 2Д

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.03.2024