text.skipToContent text.skipToNavigation
16 пронајдени производи
brzaisporakaMK
MS ARGER C300 Type C адаптер
MS ARGER C300 Type C адаптер
1.250 ден

Input voltage 100-240V, Output voltage 5V-20V, Total output power: 65W, Supports type C laptop with PD3.0, Automatic voltage selection, Safe charging - protection against overload, overvoltage and ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.06.2023

Apple Thunderbolt 4 Pro Cable (3 m), mwp02zm/a
Apple Thunderbolt 4 Pro Cable (3 m), mwp02zm/a
13.999 ден

12.999 ден

Apple Thunderbolt 4 Pro Cable (3 m), mwp02zm/a

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.06.2023

Apple USB-C to USB Adapter, mj1m2zm/a
Apple USB-C to USB Adapter, mj1m2zm/a
1.790 ден

1.599 ден

Apple USB-C to USB Adapter, mj1m2zm/a

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.06.2023

Apple USB-C Power Adapter 140W, mlyu3zm/a
Apple USB-C Power Adapter 140W, mlyu3zm/a
7.190 ден

6.890 ден

Apple USB-C Power Adapter - 140W, mlyu3zm/a

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.06.2023

Apple USB-C Power Adapter 67W, mku63zm/a
Apple USB-C Power Adapter 67W, mku63zm/a
4.490 ден

4.190 ден

Apple USB-C Power Adapter - 67W, mku63zm/a

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.06.2023

Apple USB-C Power Adapter 96W (MacBook Pro 16 Touch Bar), mx0j2zm/a
Apple USB-C Power Adapter 96W (MacBook Pro 16 Touch Bar), mx0j2zm/a
5.790 ден

5.699 ден

Apple USB-C Power Adapter 96W (MacBook Pro 16 Touch Bar), mx0j2zm/a

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.06.2023

Apple Thunderbolt 4 Pro Cable (1.8 m), mn713zm/a
Apple Thunderbolt 4 Pro Cable (1.8 m), mn713zm/a
9.999 ден

8.999 ден

Apple Thunderbolt 4 Pro Cable (1.8 m), mn713zm/a

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.06.2023

Apple USB-C VGA Multiport Adapter, mj1l2zm/a адаптер
Apple USB-C VGA Multiport Adapter, mj1l2zm/a адаптер
5.490 ден

5.199 ден

Apple USB-C VGA Multiport Adapter, mj1l2zm/a

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.06.2023

Apple USB-C Digital AV Multiport , muf82zm/a адаптер
Apple USB-C Digital AV Multiport , muf82zm/a адаптер
5.490 ден

5.290 ден

Apple USB-C Digital AV Multiport Adapter, muf82zm/a

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.06.2023

brzaisporakaMK
MS ATLAS O300 веб камера
MS ATLAS O300 веб камера
1.150 ден

MS ATLAS O300 веб камера, 1080P / 200W резолуција, 30fps, УСБ конектор, кабел од 1,5 м, рачен фокус, со 2 ЛЕД светла, компатибилен со , Windows XP, Win7, Win8, Win10, MAC OS, Android, MSP11001

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.06.2023

brzaisporakaMK
MSI COOL D105кулер за лаптоп до 17''
MSI COOL D105кулер за лаптоп до 17''
550 ден

450 ден

MSI COOL D105кулер за лаптоп до 17''. 2 вентилатори, обрти: 800- 1000РПМ, УСБ ХУБ: 2 дополнителни УСБ приклучоци, подесива висина, нелизгачка подлога, црна боја со сино ЛЕД осветлувањ, должина на к...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.06.2023

brzaisporakaMK
WC MSI ATLAS O500 autofocus веб камера
WC MSI ATLAS O500 autofocus веб камера
1.510 ден

WC MSI ATLAS O500 autofocus веб камера. Frame rate 30, USB поврзување, должина на кабел 1,8м.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.06.2023

brzaisporakaMK
HP 15.6 Active Backpack Grey/Neon Yellow, 1LU23AA ранец за лаптоп
HP 15.6 Active Backpack Grey/Neon Yellow, 1LU23AA ранец за лаптоп
1.889 ден

HP 15.6 Active Grey/Neon Yellow Backpack, ранец за лаптоп до 15,6'', Изработен од најлон, Начин на одржување: бришење со сува крпа

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.06.2023

brzaisporakaMK
MS COOL P300 постоље за лаптоп
MS COOL P300 постоље за лаптоп
630 ден

 • MS COOL P300 постоље за лаптоп
 • Прилагодување на 7 нивоа
 • Различни големини
 • Удобен агол
 • Лесно складирање

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.06.2023

DIGITUS DA-90368, постоље за лаптоп
DIGITUS DA-90368, постоље за лаптоп
999 ден

 • DIGITUS DA-90368, постоље за лаптоп
 • За лаптопи од 10" до 15"
 • Висина: 20,7 до 26,7 см
 • Оптоварување: 5 кг
 • Димензии: 25,5 x 25,5 x 3,5 см

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.06.2023

DIGITUS DA-90400, држач за два монитори
DIGITUS DA-90400, држач за два монитори
2.699 ден

 • DIGITUS DA-90400, држач за два монитори
 • Вртлив: 15"-32"
 • Оптоварување: 8 кг по држач
 • Материјал: Челик
 • Тежина: 3,4 кг

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.06.2023