text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
88 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Lenovo IdeaPad Flex 5 16ABR8 82XY002ESC, 16 WUXGA IPS Touchscreen, AMD Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB PCIe NVMe SSD, AMD Radeon Graphics, Windows 11 Home, лаптоп
Lenovo IdeaPad Flex 5 16ABR8 82XY002ESC, 16 WUXGA IPS Touchscreen, AMD Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB PCIe NVMe SSD, AMD Radeon Graphics, Windows 11 Home, лаптоп

57.490 ден

 • Серија на процесор: Ryzen 5
 • RAM Меморија: 16 GB
 • Капацитет SSD 1: 512 GB
 • Модел на графичка карта: Radeon Graphics
 • Оперативен систем: Windows 11 Home

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Apple MacBook Air 13.3" mgn63cr/a, M1, 8GB RAM, 256GB, Space Grey, лаптоп
Apple MacBook Air 13.3" mgn63cr/a, M1, 8GB RAM, 256GB, Space Grey, лаптоп

73.290 ден

 • Серија на процесор: M1
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Капацитет SSD 1: 256 GB
 • Оперативен систем: MacOS

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Apple MacBook Air 13.3 Space Gray mgn63ze/a, 13,3, M1, 8GB RAM, 256GB, Space Grey, лаптоп
Apple MacBook Air 13.3 Space Gray mgn63ze/a, 13,3, M1, 8GB RAM, 256GB, Space Grey, лаптоп

73.290 ден

 • Серија на процесор: M1
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Капацитет SSD 1: 256 GB
 • Оперативен систем: MacOS

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Apple MacBook Air 13.3" mgn93cr/a, M1, 8GB RAM, 256GB, Silver лаптоп
Apple MacBook Air 13.3" mgn93cr/a, M1, 8GB RAM, 256GB, Silver лаптоп

73.290 ден

 • Серија на процесор: M1
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Капацитет SSD 1: 256 GB
 • Оперативен систем: MacOS

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.10.2023

brzaisporakaMK
MS AGON D320 ранец за лаптоп
MS AGON D320 ранец за лаптоп

1.490 ден

 • Бренд: MS
 • Тип на производ: Ранец за лаптоп
 • Одговара на лаптопи
  со дијагонала до 15,6 инчи
 • Материјал: Полиестер
 • Боја: Сива

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple MacBook Air, mly23cr/a, 13.6 Retina display 500nits, M2 chip 8‑core CPU, 10‑core GPU, 8GB RAM, 512GB SSD, Starlight, лаптоп
Apple MacBook Air, mly23cr/a, 13.6 Retina display 500nits, M2 chip 8‑core CPU, 10‑core GPU, 8GB RAM, 512GB SSD, Starlight, лаптоп

112.690 ден

 • Серија на процесор: M2
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Капацитет SSD 1: 512 GB
 • Оперативен систем: MacOS

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple MacBook Air, mly13cr/a, 13.6 Retina display 500nits, M2 chip 8‑core CPU, 8‑core GPU, 8GB RAM, 256GB SSD, Starlight, лаптоп
Apple MacBook Air, mly13cr/a, 13.6 Retina display 500nits, M2 chip 8‑core CPU, 8‑core GPU, 8GB RAM, 256GB SSD, Starlight, лаптоп

91.690 ден

 • Серија на процесор: M2
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Капацитет SSD 1: 256 GB
 • Оперативен систем: MacOS

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple MacBook Air, mly33cr/a, 13.6 Retina display 500nits, M2 chip 8‑core CPU, 8‑core GPU, 8GB RAM, 256GB SSD, Midnight, лаптоп
Apple MacBook Air, mly33cr/a, 13.6 Retina display 500nits, M2 chip 8‑core CPU, 8‑core GPU, 8GB RAM, 256GB SSD, Midnight, лаптоп

91.690 ден

 • Серија на процесор: M2
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Капацитет SSD 1: 256 GB
 • Оперативен систем: MacOS

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple MacBook Air, mly03cr/a, 13.6 Retina display 500nits, M2 chip 8‑core CPU, 10‑core GPU, 8GB RAM, 512GB SSD, Silver, лаптоп
Apple MacBook Air, mly03cr/a, 13.6 Retina display 500nits, M2 chip 8‑core CPU, 10‑core GPU, 8GB RAM, 512GB SSD, Silver, лаптоп

112.690 ден

 • Серија на процесор: M2
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Капацитет SSD 1: 512 GB
 • Оперативен систем: MacOS

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple MacBook Air, mly43cr/a, 13.6 Retina display 500nits, M2 chip 8‑core CPU, 10‑core GPU, 8GB RAM, 512GB SSD, Midnight, лаптоп
Apple MacBook Air, mly43cr/a, 13.6 Retina display 500nits, M2 chip 8‑core CPU, 10‑core GPU, 8GB RAM, 512GB SSD, Midnight, лаптоп

112.690 ден

 • Серија на процесор: M2
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Капацитет SSD 1: 512 GB
 • Оперативен систем: MacOS

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple MacBook Air, mlxx3cr/a, 13.6 Retina display 500nits, M2 chip 8‑core CPU, 10‑core GPU, 8GB RAM, 512GB SSD, Space Grey, лаптоп
Apple MacBook Air, mlxx3cr/a, 13.6 Retina display 500nits, M2 chip 8‑core CPU, 10‑core GPU, 8GB RAM, 512GB SSD, Space Grey, лаптоп

112.690 ден

 • Серија на процесор: M2
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Капацитет SSD 1: 512 GB
 • Оперативен систем: MacOS

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple MacBook Air, mlxy3cr/a, 13.6 Retina display 500nits, M2 chip 8‑core CPU, 8‑core GPU, 8GB RAM, 256GB SSD, Silver, лаптоп
Apple MacBook Air, mlxy3cr/a, 13.6 Retina display 500nits, M2 chip 8‑core CPU, 8‑core GPU, 8GB RAM, 256GB SSD, Silver, лаптоп

91.690 ден

 • Серија на процесор: M2
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Капацитет SSD 1: 256 GB
 • Оперативен систем: MacOS

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple MacBook Air, mqkw3ze/a, 15.3 Retina display 500nits, M2 chip 8‑core CPU, 8‑core GPU, 8GB RAM, 256GB SSD, Midnight, лаптоп
Apple MacBook Air, mqkw3ze/a, 15.3 Retina display 500nits, M2 chip 8‑core CPU, 8‑core GPU, 8GB RAM, 256GB SSD, Midnight, лаптоп

97.490 ден

 • Серија на процесор: M2
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Капацитет SSD 1: 256 GB
 • Оперативен систем: MacOS

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple MacBook Air, mqku3ze/a, 15.3 Retina display 500nits, M2 chip 8‑core CPU, 8‑core GPU, 8GB RAM, 256GB SSD, Starlight, лаптоп
Apple MacBook Air, mqku3ze/a, 15.3 Retina display 500nits, M2 chip 8‑core CPU, 8‑core GPU, 8GB RAM, 256GB SSD, Starlight, лаптоп

97.490 ден

 • Серија на процесор: M2
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Капацитет SSD 1: 256 GB
 • Оперативен систем: MacOS

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.10.2023

DIGITUS DA-90400, држач за два монитори
DIGITUS DA-90400, држач за два монитори

2.699 ден

 • DIGITUS DA-90400, држач за два монитори
 • Вртлив: 15"-32"
 • Оптоварување: 8 кг по држач
 • Материјал: Челик
 • Тежина: 3,4 кг

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2023

DIGITUS DA-90368, постоље за лаптоп
DIGITUS DA-90368, постоље за лаптоп

999 ден

 • DIGITUS DA-90368, постоље за лаптоп
 • За лаптопи од 10" до 15"
 • Висина: 20,7 до 26,7 см
 • Оптоварување: 5 кг
 • Димензии: 25,5 x 25,5 x 3,5 см

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Lenovo Legion 5 15ARH7, 82RE0046SC, 15,6 FHD IPS, AMD Ryzen 5 6600H, 16GB RAM, 1TB SSD, NVIDIA GeForce RTX 3050, Free Dos, лаптоп
Lenovo Legion 5 15ARH7, 82RE0046SC, 15,6 FHD IPS, AMD Ryzen 5 6600H, 16GB RAM, 1TB SSD, NVIDIA GeForce RTX 3050, Free Dos, лаптоп
60.999 ден

53.990 ден

 • Серија на процесор: Ryzen 5
 • RAM Меморија: 16 GB
 • Капацитет SSD 1: 1024 GB
 • Модел на графичка карта: GeForce RTX 3050
 • Оперативен систем: Free Dos

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Lenovo LOQ 15APH8, 82XT006SSC, 15,6 FHD IPS, AMD Ryzen 7 7840HS, 16GB RAM, 1024GB SSD, nVidia GeForce RTX 4050, Free DOS, лаптоп
Lenovo LOQ 15APH8, 82XT006SSC, 15,6 FHD IPS, AMD Ryzen 7 7840HS, 16GB RAM, 1024GB SSD, nVidia GeForce RTX 4050, Free DOS, лаптоп
70.990 ден

59.990 ден

 • Серија на процесор: Ryzen 7
 • RAM Меморија: 16 GB
 • Капацитет SSD 1: 1024 GB
 • Модел на графичка карта: GeForce RTX 4050
 • Оперативен систем: Free Dos

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Lenovo V15 G3 ABA, 82TV004MSC, 15,6 FHD, AMD Ryzen 7 5825U, 16GB RAM, 512GB PCIe NVMe SSD, AMD Radeon Graphics, Free DOS, лаптоп
Lenovo V15 G3 ABA, 82TV004MSC, 15,6 FHD, AMD Ryzen 7 5825U, 16GB RAM, 512GB PCIe NVMe SSD, AMD Radeon Graphics, Free DOS, лаптоп
36.900 ден

28.990 ден

 • Серија на процесор: Ryzen 7
 • RAM Меморија: 16 GB
 • Капацитет SSD 1: 512 GB
 • Модел на графичка карта: Radeon Graphics
 • Оперативен систем: Free Dos

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH7, 82SB00D0RM, 15.6" FHD IPS, Ryzen 5-6600H, 16GB, 512GB SSD, RTX 3050 4GB лаптоп
Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH7, 82SB00D0RM, 15.6" FHD IPS, Ryzen 5-6600H, 16GB, 512GB SSD, RTX 3050 4GB лаптоп

53.809 ден

 • Серија на процесор: Ryzen 5
 • RAM Меморија: 16 GB
 • Капацитет SSD 1: 512 GB
 • Модел на графичка карта: GeForce RTX 3050
 • Оперативен систем: Free Dos

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Lenovo LOQ 15APH8, 82XT009ESC, 15,6, AMD Ryzen™ 7 7840HS, 16GB RAM, 1024GB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 4060, Free DOS, лаптоп
Lenovo LOQ 15APH8, 82XT009ESC, 15,6, AMD Ryzen™ 7 7840HS, 16GB RAM, 1024GB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 4060, Free DOS, лаптоп
74.999 ден

68.999 ден

 • Серија на процесор: Ryzen 7
 • RAM Меморија: 16 GB
 • Капацитет SSD 1: 1024 GB
 • Модел на графичка карта: GeForce RTX 4060
 • Оперативен систем: Free Dos

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Lenovo LOQ 15IRH8, 82XV00EUSC, 15,6 FHD IPS, Intel Core i5 13420H, 16GB RAM, 1024GB SSD, nVidia GeForce RTX 3050, Free DOS, лаптоп
Lenovo LOQ 15IRH8, 82XV00EUSC, 15,6 FHD IPS, Intel Core i5 13420H, 16GB RAM, 1024GB SSD, nVidia GeForce RTX 3050, Free DOS, лаптоп
62.999 ден

54.990 ден

 • Серија на процесор: Core I5
 • RAM Меморија: 16 GB
 • Капацитет SSD 1: 1024 GB
 • Модел на графичка карта: GeForce RTX 3050
 • Оперативен систем: Free Dos

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IAH7, 82S9014YSC, 15.6 FHD IPS, Intel Core i5 12450H, 16GB RAM, 512 GBGB SSD, nVidia, GeForce RTX 3050 , Free DOS, лаптоп
Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IAH7, 82S9014YSC, 15.6 FHD IPS, Intel Core i5 12450H, 16GB RAM, 512 GBGB SSD, nVidia, GeForce RTX 3050 , Free DOS, лаптоп
49.999 ден

42.990 ден

 • Серија на процесор: Core I5
 • RAM Меморија: 16 GB
 • Капацитет SSD 1: 512 GB
 • Модел на графичка карта: GeForce RTX 3050
 • Оперативен систем: Free Dos

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Lenovo IdeaPad 3 15ITL6, 82H801H0SC, 15,6 FHD IPS, Intel Core i3 1115G4, 12GB RAM, 512GB PCIe NVMe SSD, Intel UHD Graphics, Free DOS, лаптоп
Lenovo IdeaPad 3 15ITL6, 82H801H0SC, 15,6 FHD IPS, Intel Core i3 1115G4, 12GB RAM, 512GB PCIe NVMe SSD, Intel UHD Graphics, Free DOS, лаптоп
22.999 ден

19.990 ден

 • Серија на процесор: Ryzen 7
 • RAM Меморија: 16 GB
 • Капацитет SSD 1: 512 GB
 • Модел на графичка карта: Radeon Graphics
 • Оперативен систем: Free Dos

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Lenovo ThinkPad Z13 Gen 1 Bronze with Black Vegan Leather/Black (13,3" OLED /R7 Pro 6860Z/32GB DDR5/1TB SSD/ Win 11 Pro) лаптоп
Lenovo ThinkPad Z13 Gen 1 Bronze with Black Vegan Leather/Black (13,3" OLED /R7 Pro 6860Z/32GB DDR5/1TB SSD/ Win 11 Pro) лаптоп

199.990 ден

 • Серија на процесор: Ryzen 7 Pro
 • RAM Меморија: 32 GB
 • Капацитет SSD 1: 1000 GB
 • Оперативен систем: Windows 11 Pro

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.10.2023

 • 1(current)
 • 2
 • 3