text.skipToContent text.skipToNavigation
20 пронајдени производи
brzaisporakaMK
ADATA 128GB UV320 BlackBlue USB 3.2 меморија
ADATA 128GB UV320 BlackBlue USB 3.2 меморија

555 ден

ADATA 128GB UV320 BlackBlue USB 3.2 меморија

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

brzaisporakaMK
ADATA 128GB UV128 Blue USB стик
ADATA 128GB UV128 Blue USB стик

555 ден

128GB UV128 Blue AD, 128 GB, USB 3.2 Gen1,Брзина на читање до 100Mb/s, Брзина на запис до 80Mb/s, црно/сина боја

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

brzaisporakaMK
Samsung 64GB Bar Plus USB 3.1 MUF-64BE4/APC
Samsung 64GB Bar Plus USB 3.1 MUF-64BE4/APC

1.035 ден

Меморија USB 64GB, USB 3.1, Брзина на читање 300.0000 Mb/s, Брзина на пишување 30.0000 Mb/s, Боја темно сива

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

brzaisporakaMK
Samsung 64GB Fit Plus USB 3.1 MUF-64AB/APC USB стик
Samsung 64GB Fit Plus USB 3.1 MUF-64AB/APC USB стик

1.050 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

brzaisporakaMK
Samsung 128GB Fit Plus USB 3.1 MUF-128AB/APC USB стик
Samsung 128GB Fit Plus USB 3.1 MUF-128AB/APC USB стик

1.640 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

brzaisporakaMK
Samsung 128GB Bar Plus USB 3.1 MUF-128BE3/APC
Samsung 128GB Bar Plus USB 3.1 MUF-128BE3/APC

1.650 ден

Меморија USB 128GB, USB 3.1, Брзина на читање 400.0000 Mb/s, Брзина на пишување 60.0000 Mb/s, Боја Сребрена

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

brzaisporakaMK
Samsung Bar Plus 64GB USB 3.1 MUF-64BE3/APC
Samsung Bar Plus 64GB USB 3.1 MUF-64BE3/APC

1.065 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

brzaisporakaMK
Samsung Bar Plus 128GB USB 3.1 MUF-128BE4/APC
Samsung Bar Plus 128GB USB 3.1 MUF-128BE4/APC

1.780 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

brzaisporakaMK
ADATA 64GB UV210 Golden USB стик
ADATA 64GB UV210 Golden USB стик

350 ден

UV210 64GB ADATA, 64 GB, USB, Брзина на читање 90 MB/s, Брзина на пишување 40 MB/s, Метал

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

brzaisporakaMK
ADATA 128GB UR350 Black USB 3.2 Стик
ADATA 128GB UR350 Black USB 3.2 Стик

590 ден

Предности

 • - Текстура во боја на никел
 • - Водоотпорен и отпорен на прашина COB процес, сместен во едно тело
 • - Преносливо складирање со перо тежина 3...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

brzaisporakaMK
ADATA 64GB UV250 Metal USB стик
ADATA 64GB UV250 Metal USB стик

310 ден

USB флеш драјв UV250

Со елегантен, чист дизајн без капа и капацит...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

brzaisporakaMK
Adata 32GB UV250 metal
Adata 32GB UV250 metal

290 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

brzaisporakaMK
Adata 32GB UV210 Golden
Adata 32GB UV210 Golden

290 ден

UV210 32GB Golden AD, 32 GB, USB, брзина на читање 90 MB/s, брзина на пишување 40 MB/s

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

brzaisporakaMK
Kingston UFD 128GB DTXM
Kingston UFD 128GB DTXM

495 ден

 • Бренд: Kingston
 • Тип на производ: USB стик
 • Интерфејс на диск: USB 3.2
 • Капацитет: 128 GB
 • Боја: Црвено со црно

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

brzaisporakaMK
Kingston 128GB DT Exodia Onyx USB стик
Kingston 128GB DT Exodia Onyx USB стик

505 ден

Спецификации

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

brzaisporakaMK
Kingston 128GB DTX USB стик
Kingston 128GB DTX USB стик

510 ден

 • Бренд: Kingston
 • Тип на производ: USB стик
 • Интерфејс на диск: USB 3.2
 • Капацитет: 128 GB
 • Боја: Црно со жолто

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

brzaisporakaMK
USB Mеморија ADATA 64GB C008 White
USB Mеморија ADATA 64GB C008 White

290 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

brzaisporakaMK
ADATA USB 64GB C008 Black меморија
ADATA USB 64GB C008 Black меморија

290 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

brzaisporakaMK
USB Меморија Adata 32GB c008 White
USB Меморија Adata 32GB c008 White

280 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

brzaisporakaMK
ADATA USB 128GB DashDrive UV150 Black меморија
ADATA USB 128GB DashDrive UV150 Black меморија

555 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024