text.skipToContent text.skipToNavigation
2 пронајдени производи
BrzaIsporakaMKv1
APPLE Pencil mu8f2zm/a, 2nd Generation
APPLE Pencil mu8f2zm/a, 2nd Generation
11.290 ден

6.990 ден

  • APPLE Pencil mu8f2zm/a, 2nd Generation
  • Поддржува "double-tapping"
  • Направен специјално за 11-инчниот iPad Pro и 12,9-инчен iPad Pro (3-та генерација)
  • За Apple уреди

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.06.2024

BrzaIsporakaMKv1
APPLE Pencil mqly3zm/a, 1st Generation
APPLE Pencil mqly3zm/a, 1st Generation
9.090 ден

5.190 ден

  • APPLE Pencil mqly3zm/a, 1st Generation
  • Поврзување: Bluetooth, Lightning
  • Компатибилност - iPad Pro 12.9" (2. генерација), iPad Pro 12.9" (1. генерација), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 3, iPad mini 5, iPad (9. генерација), iPad (8. генерација ), iPad (7-ма генерација), iPad (6. генерација - 2018)

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.06.2024