text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
39 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Apple iPad 9 (2021) mk2l3hc/a, WiFi, 64GB, Silver, таблет
Apple iPad 9 (2021) mk2l3hc/a, WiFi, 64GB, Silver, таблет

24.999 ден

 • големина на екран: 10.2 "
 • Резолуција на екран: 2160 x 1620
 • Интерна меморија: 64 GB
 • RAM Меморија: 3 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • тип на екран: IPS
 • капацитет на батерија: 8557 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX таблет TPC-705 Kids
VIVAX таблет TPC-705 Kids

4.999 ден

 • VIVAX таблет TPC-705 Kids,
  |
 • 7" екран, |
 • Интерна меомрија 16 GB,
 • RAM меморија 1GB,
 • Батерија 2100mAh, |
 • Камера: задна 2MP, предна 0,3MP. |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX таблет TPC-807 4G
VIVAX таблет TPC-807 4G
8.990 ден

6.990 ден

Сигурен, пренослив и лесен. За секоја генерација... во секоја прилика. Поради малата тежина (360 грама) и ергономскиот дизајн Vivax таблетот TPC-807 4G е сигурен придружник во секој момент. Овој ур...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
ACER P10-11-K1WL , NT.LFSEX.002 таблет
ACER P10-11-K1WL , NT.LFSEX.002 таблет

12.499 ден

 • големина на екран: 10.4 "
 • Интерна меморија: 128 GB
 • RAM Меморија: 4 GB

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Apple iPad 9 (2021) mk2k3hc/a, WiFi, 64GB, Space Grey, таблет
Apple iPad 9 (2021) mk2k3hc/a, WiFi, 64GB, Space Grey, таблет

24.999 ден

 • големина на екран: 10.2 "
 • Резолуција на екран: 2160 x 1620
 • Интерна меморија: 64 GB
 • RAM Меморија: 3 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • тип на екран: IPS
 • капацитет на батерија: 8557 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad 10 (2022) mpq33hc/a, Wi-Fi 64GB - Pink, таблет
Apple iPad 10 (2022) mpq33hc/a, Wi-Fi 64GB - Pink, таблет

37.999 ден

 • големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 64 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • тип на екран: IPS LCD
 • капацитет на батерија: 7538 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad 10 (2022) mpq03hc/a, Wi-Fi, 64GB, Silver, таблет
Apple iPad 10 (2022) mpq03hc/a, Wi-Fi, 64GB, Silver, таблет

37.999 ден

 • големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 64 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • тип на екран: IPS LCD
 • капацитет на батерија: 7538 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Pro 11 (2022) mnxf3hc/a, Wi-Fi, 256GB, Space Grey, таблет
Apple iPad Pro 11 (2022) mnxf3hc/a, Wi-Fi, 256GB, Space Grey, таблет

70.090 ден

 • големина на екран: 11 "
 • Резолуција на екран: 2388 x 1668
 • Интерна меморија: 256 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • тип на екран: IPS LCD
 • капацитет на батерија: 7538 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mme23hc/a, Wi-Fi, 64GB, Purple, таблет
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mme23hc/a, Wi-Fi, 64GB, Purple, таблет

46.399 ден

 • големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 64 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • тип на екран: IPS LCD
 • капацитет на батерија: 7600 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm723hc/a, Cellular, 256GB, Pink, таблет
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm723hc/a, Cellular, 256GB, Pink, таблет

70.990 ден

 • големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 256 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • тип на екран: IPS LCD
 • капацитет на батерија: 7600 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mme63hc/a, Wi-Fi, 256GB, Purple, таблет
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mme63hc/a, Wi-Fi, 256GB, Purple, таблет

57.899 ден

 • големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 256 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • тип на екран: IPS LCD
 • капацитет на батерија: 7600 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Pro 11 (2022) mnxe3hc/a, Wi-Fi, 128GB, Silver, таблет
Apple iPad Pro 11 (2022) mnxe3hc/a, Wi-Fi, 128GB, Silver, таблет

62.599 ден

 • големина на екран: 11 "
 • Резолуција на екран: 2388 x 1668
 • Интерна меморија: 256 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • тип на екран: IPS LCD
 • капацитет на батерија: 7538 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Pro 11 (2022) M2 mnxd3hc/a, Wi-Fi, 128GB, Space Grey, таблет
Apple iPad Pro 11 (2022) M2 mnxd3hc/a, Wi-Fi, 128GB, Space Grey, таблет

62.599 ден

 • големина на екран: 11 "
 • Резолуција на екран: 2388 x 1668
 • Интерна меморија: 128 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • тип на екран: IPS LCD
 • капацитет на батерија: 7538 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Pro 11 (2022) mnxg3hc/a, Wi-Fi, 256GB, Silver, таблет
Apple iPad Pro 11 (2022) mnxg3hc/a, Wi-Fi, 256GB, Silver, таблет

70.090 ден

 • големина на екран: 11 "
 • Резолуција на екран: 2388 x 1668
 • Интерна меморија: 256 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • тип на екран: IPS LCD
 • капацитет на батерија: 7538 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Pro 12.9 (2022) mnxq3hc/a, Wi-Fi, 128GB, Silver, таблет
Apple iPad Pro 12.9 (2022) mnxq3hc/a, Wi-Fi, 128GB, Silver, таблет

85.690 ден

 • големина на екран: 12.9 "
 • Резолуција на екран: 2732 x 2048
 • Интерна меморија: 128 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • тип на екран: IPS LCD
 • капацитет на батерија: 10758 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm6v3hc/a, Cellulari, 64GB, Starlight, таблет
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm6v3hc/a, Cellulari, 64GB, Starlight, таблет

57.899 ден

 • големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 64 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • тип на екран: IPS LCD
 • капацитет на батерија: 7600 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm743hc/a, Cellular, 256GB, Starlight, таблет
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm743hc/a, Cellular, 256GB, Starlight, таблет

70.990 ден

 • големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 256 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • тип на екран: IPS LCD
 • капацитет на батерија: 7600 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad 10 (2022) mpq23hc/a, Wi-Fi 64GB - Yellow, таблет
Apple iPad 10 (2022) mpq23hc/a, Wi-Fi 64GB - Yellow, таблет

37.999 ден

 • големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 64 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • тип на екран: IPS LCD
 • капацитет на батерија: 7538 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad 10 (2022) mpq13hc/a, Wi-Fi, 64GB, Blue, таблет
Apple iPad 10 (2022) mpq13hc/a, Wi-Fi, 64GB, Blue, таблет

37.999 ден

 • големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 64 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • тип на екран: IPS LCD
 • капацитет на батерија: 7538 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Pro 12.9 (2022) mnxr3hc/a, Wi-Fi, 256GB, Space Grey, таблет
Apple iPad Pro 12.9 (2022) mnxr3hc/a, Wi-Fi, 256GB, Space Grey, таблет

93.290 ден

 • големина на екран: 12.9 "
 • Резолуција на екран: 2732 x 2048
 • Интерна меморија: 256 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • тип на екран: IPS LCD
 • капацитет на батерија: 10758 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm713hc/a, Cellular, 256GB, Space Grey, таблет
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm713hc/a, Cellular, 256GB, Space Grey, таблет

70.990 ден

 • големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 256 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • тип на екран: IPS LCD
 • капацитет на батерија: 7600 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm9f3hc/a, Wi-Fi, 64GB, Starlight, таблет
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm9f3hc/a, Wi-Fi, 64GB, Starlight, таблет

46.399 ден

 • големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 64 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • тип на екран: IPS LCD
 • капацитет на батерија: 7600 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Pro 12.9 (2022) mnxt3hc/a, Wi-Fi, 256GB, Silver, таблет
Apple iPad Pro 12.9 (2022) mnxt3hc/a, Wi-Fi, 256GB, Silver, таблет

93.290 ден

 • големина на екран: 12.9 "
 • Резолуција на екран: 2732 x 2048
 • Интерна меморија: 256 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • тип на екран: IPS LCD
 • капацитет на батерија: 10758 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm9l3hc/a, Wi-Fi, 256GB, Space Grey, таблет
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm9l3hc/a, Wi-Fi, 256GB, Space Grey, таблет

57.899 ден

 • големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 256 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • тип на екран: IPS LCD
 • капацитет на батерија: 7600 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm9p3hc/a, Wi-Fi, 256GB, Starlight, таблет
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm9p3hc/a, Wi-Fi, 256GB, Starlight, таблет

57.899 ден

 • големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 256 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • тип на екран: IPS LCD
 • капацитет на батерија: 7600 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.10.2023

 • 1(current)
 • 2