text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
40 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad 10 (2022) mpq33hc/a, Wi-Fi 64GB - Pink, таблет
Apple iPad 10 (2022) mpq33hc/a, Wi-Fi 64GB - Pink, таблет
37.999 ден

34.999 ден

 • Големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 64 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS LCD
 • Kапацитет на батерија: 7538 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad 10 (2022) mpq03hc/a, Wi-Fi, 64GB, Silver, таблет
Apple iPad 10 (2022) mpq03hc/a, Wi-Fi, 64GB, Silver, таблет
37.999 ден

34.999 ден

 • Големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 64 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS LCD
 • Kапацитет на батерија: 7538 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad 10 (2022) mpq13hc/a, Wi-Fi, 64GB, Blue, таблет
Apple iPad 10 (2022) mpq13hc/a, Wi-Fi, 64GB, Blue, таблет
37.999 ден

34.999 ден

 • Големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 64 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS LCD
 • Kапацитет на батерија: 7538 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad 10 (2022) mpq23hc/a, Wi-Fi 64GB - Yellow, таблет
Apple iPad 10 (2022) mpq23hc/a, Wi-Fi 64GB - Yellow, таблет
37.999 ден

34.999 ден

 • Големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 64 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS LCD
 • Kапацитет на батерија: 7538 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Pro 11 (2022) mnxf3hc/a, Wi-Fi, 256GB, Space Grey, таблет
Apple iPad Pro 11 (2022) mnxf3hc/a, Wi-Fi, 256GB, Space Grey, таблет
70.090 ден

69.990 ден

 • Големина на екран: 11 "
 • Резолуција на екран: 2388 x 1668
 • Интерна меморија: 256 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS LCD
 • Kапацитет на батерија: 7538 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Pro 12.9 (2022) mnxr3hc/a, Wi-Fi, 256GB, Space Grey, таблет
Apple iPad Pro 12.9 (2022) mnxr3hc/a, Wi-Fi, 256GB, Space Grey, таблет

94.990 ден

 • Големина на екран: 12.9 "
 • Резолуција на екран: 2732 x 2048
 • Интерна меморија: 256 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS LCD
 • Kапацитет на батерија: 10758 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm713hc/a, Cellular, 256GB, Space Grey, таблет
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm713hc/a, Cellular, 256GB, Space Grey, таблет
70.990 ден

69.999 ден

 • Големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 256 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS LCD
 • Kапацитет на батерија: 7600 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm723hc/a, Cellular, 256GB, Pink, таблет
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm723hc/a, Cellular, 256GB, Pink, таблет
70.990 ден

69.990 ден

 • Големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 256 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS LCD
 • Kапацитет на батерија: 7600 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Pro 12.9 (2022) mnxt3hc/a, Wi-Fi, 256GB, Silver, таблет
Apple iPad Pro 12.9 (2022) mnxt3hc/a, Wi-Fi, 256GB, Silver, таблет
93.290 ден

92.990 ден

 • Големина на екран: 12.9 "
 • Резолуција на екран: 2732 x 2048
 • Интерна меморија: 256 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS LCD
 • Kапацитет на батерија: 10758 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Pro 11 (2022) mnxe3hc/a, Wi-Fi, 128GB, Silver, таблет
Apple iPad Pro 11 (2022) mnxe3hc/a, Wi-Fi, 128GB, Silver, таблет

63.990 ден

 • Големина на екран: 11 "
 • Резолуција на екран: 2388 x 1668
 • Интерна меморија: 256 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS LCD
 • Kапацитет на батерија: 7538 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm6u3hc/a, Cellular, 64GB, Blue, таблет
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm6u3hc/a, Cellular, 64GB, Blue, таблет

58.990 ден

 • Големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 64 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS LCD
 • Kапацитет на батерија: 7600 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Pro 11 (2022) M2 mnxd3hc/a, Wi-Fi, 128GB, Space Grey, таблет
Apple iPad Pro 11 (2022) M2 mnxd3hc/a, Wi-Fi, 128GB, Space Grey, таблет

62.599 ден

 • Големина на екран: 11 "
 • Резолуција на екран: 2388 x 1668
 • Интерна меморија: 128 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS LCD
 • Kапацитет на батерија: 7538 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Pro 11 (2022) mnxg3hc/a, Wi-Fi, 256GB, Silver, таблет
Apple iPad Pro 11 (2022) mnxg3hc/a, Wi-Fi, 256GB, Silver, таблет
70.090 ден

69.990 ден

 • Големина на екран: 11 "
 • Резолуција на екран: 2388 x 1668
 • Интерна меморија: 256 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS LCD
 • Kапацитет на батерија: 7538 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Pro 12.9 (2022) mnxu3hc/a, Wi-Fi, 512GB, Space Grey, таблет
Apple iPad Pro 12.9 (2022) mnxu3hc/a, Wi-Fi, 512GB, Space Grey, таблет

109.990 ден

 • Големина на екран: 12.9 "
 • Резолуција на екран: 2732 x 2048
 • Интерна меморија: 512 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS LCD
 • Kапацитет на батерија: 10758 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Pro 12.9 (2022) mnxv3hc/a, Wi-Fi, 512GB, Silver, таблет
Apple iPad Pro 12.9 (2022) mnxv3hc/a, Wi-Fi, 512GB, Silver, таблет

109.990 ден

 • Големина на екран: 12.9 "
 • Резолуција на екран: 2732 x 2048
 • Интерна меморија: 512 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS LCD
 • Kапацитет на батерија: 10758 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm6r3hc/a, Cellular, 64GB, Space Grey, таблет
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm6r3hc/a, Cellular, 64GB, Space Grey, таблет

57.899 ден

 • Големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 64 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS LCD
 • Kапацитет на батерија: 7600 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm733hc/a, Cellular, 256GB, Blue, таблет
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm733hc/a, Cellular, 256GB, Blue, таблет
70.990 ден

69.990 ден

 • Големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 256 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS LCD
 • Kапацитет на батерија: 7600 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Pro 12.9 (2022) mnxq3hc/a, Wi-Fi, 128GB, Silver, таблет
Apple iPad Pro 12.9 (2022) mnxq3hc/a, Wi-Fi, 128GB, Silver, таблет

86.990 ден

 • Големина на екран: 12.9 "
 • Резолуција на екран: 2732 x 2048
 • Интерна меморија: 128 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS LCD
 • Kапацитет на батерија: 10758 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mme93hc/a, Cellular, 64GB, Purple, таблет
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mme93hc/a, Cellular, 64GB, Purple, таблет

57.899 ден

 • Големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 64 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS LCD
 • Kапацитет на батерија: 7600 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm6t3hc/a, Cellular, 64GB, Pink, таблет
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm6t3hc/a, Cellular, 64GB, Pink, таблет

58.990 ден

 • Големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 64 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS LCD
 • Kапацитет на батерија: 7600 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm6v3hc/a, Cellulari, 64GB, Starlight, таблет
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm6v3hc/a, Cellulari, 64GB, Starlight, таблет

59.999 ден

 • Големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 64 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS LCD
 • Kапацитет на батерија: 7600 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm743hc/a, Cellular, 256GB, Starlight, таблет
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mm743hc/a, Cellular, 256GB, Starlight, таблет
70.990 ден

69.999 ден

 • Големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 256 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS LCD
 • Kапацитет на батерија: 7600 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Pro 12.9 (2022) mnxp3hc/a, Wi-Fi, 128GB, Space Grey, таблет
Apple iPad Pro 12.9 (2022) mnxp3hc/a, Wi-Fi, 128GB, Space Grey, таблет

89.990 ден

 • Големина на екран: 12.9 "
 • Резолуција на екран: 2732 x 2048
 • Интерна меморија: 128 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS LCD
 • Kапацитет на батерија: 10758 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mme23hc/a, Wi-Fi, 64GB, Purple, таблет
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mme23hc/a, Wi-Fi, 64GB, Purple, таблет

48.990 ден

 • Големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 64 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS LCD
 • Kапацитет на батерија: 7600 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mme63hc/a, Wi-Fi, 256GB, Purple, таблет
Apple iPad Air 5 10.9 (2022) mme63hc/a, Wi-Fi, 256GB, Purple, таблет

58.990 ден

 • Големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 256 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS LCD
 • Kапацитет на батерија: 7600 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2024

 • 1(current)
 • 2