text.skipToContent text.skipToNavigation
2 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra HG53SMH-MA190 Бензиска косилка за трева-YAMAHA мотор
Iskra HG53SMH-MA190 Бензиска косилка за трева-YAMAHA мотор
38.990 ден

35.091 ден

 • Тип на производ: Моторни косилки
 • Моќност на моторот: 4.7 KS
 • Зафатнина на моторот: 189 ccm
 • Работна ширина: 53 cm
 • Самоодна: Да
 • Препорачана површина за косење: 1800 m²

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Atlas 4011 T моторна косилка 2.6 kW
Villager Atlas 4011 T моторна косилка 2.6 kW

15.500 ден

 • Тип на производ: Моторни косилки
 • Моќност на моторот: 3.53 KS
 • Зафатнина на моторот: 139 ccm
 • Работна ширина: 46 cm
 • Самоодна: Не
 • Препорачана површина за косење: 1100 m²

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024