text.skipToContent text.skipToNavigation

Апарати за домаќинствоДом, градина и алатиЕлектроника и ИТ опремаАвтомобилски гумиОстнато
 

Добродојдовте на дестинацијата! Акцијата Кој прв негово со попусти до 50% за издвоен асортиман е веќе започната.

Побарајте ги артиклите со испорака веднаш и плаќајте со иста цена на дури 24 рати.

Викенд попусти е достапна од 27.1. од 9ч до 31.1. до 9ч или додека има на залиха.

Побрзајте бидејќи залихите се ограничени, а испораката е бесплатна!