text.skipToContent text.skipToNavigation
11 пронајдени производи
NedelnaAkcijaMK LaptopiGratisRanec IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Lenovo Gaming LOQ 15IRH8, 82XV00RQSC, 15,6, Intel Core i5 13420H, 16GB RAM, 1024GB SSD, nVidia GeForce RTX 3050, Free DOS, лаптоп
Lenovo Gaming LOQ 15IRH8, 82XV00RQSC, 15,6, Intel Core i5 13420H, 16GB RAM, 1024GB SSD, nVidia GeForce RTX 3050, Free DOS, лаптоп
69.999 ден

51.990 ден

Седмична акција!

 • Серија на процесор: Core I5
 • RAM Меморија: 16 GB
 • Капацитет SSD 1: 1024 GB
 • Модел на графичка карта: GeForce RTX 3050
 • Оперативен систем: Free Dos

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.08.2024

NedelnaAkcijaMK TOPizborMK LaptopiGratisRanec IstaCena12RatiMKCategory
Lenovo Legion 5 15IMH05H Black (15,6" FHD 120Hz/Intel i5-10300H/8GB DDR4/512GB SSD/GTX 1650 Ti 4GB)
Lenovo Legion 5 15IMH05H Black (15,6" FHD 120Hz/Intel i5-10300H/8GB DDR4/512GB SSD/GTX 1650 Ti 4GB)
56.990 ден

39.990 ден

Седмична акција!

 • Серија на процесор: Core I5
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Капацитет SSD 1: 512 GB
 • Модел на графичка карта: GeForce GTX 1650 Ti
 • Оперативен систем: Free Dos

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

NedelnaAkcijaMK TOPizborMK LaptopiGratisRanec IstaCena12RatiMKCategory
Lenovo Yoga Slim 9 14ITL5 Shadow Black Leather (14" FHD TOUCH/Intel i7-1165G7/16GB DDR4/1.000GB SSD/Win 10) лаптоп
Lenovo Yoga Slim 9 14ITL5 Shadow Black Leather (14" FHD TOUCH/Intel i7-1165G7/16GB DDR4/1.000GB SSD/Win 10) лаптоп
100.990 ден

62.990 ден

Седмична акција!

 • Серија на процесор: Core I7
 • RAM Меморија: 16 GB
 • Капацитет SSD 1: 1000 GB
 • Оперативен систем: Windows 10 Pro

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

NedelnaAkcijaMK LaptopiGratisRanec IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Lenovo Gaming LOQ 15APH8, 82XT006QSC, 15,6, AMD Ryzen 5 7640HS, 16GB RAM, 1024GB SSD, nVidia GeForce RTX 3050, Free DOS, лаптоп
Lenovo Gaming LOQ 15APH8, 82XT006QSC, 15,6, AMD Ryzen 5 7640HS, 16GB RAM, 1024GB SSD, nVidia GeForce RTX 3050, Free DOS, лаптоп
69.999 ден

54.990 ден

Седмична акција!

 • Серија на процесор: Ryzen 5
 • RAM Меморија: 16 GB
 • Капацитет SSD 1: 1024 GB
 • Модел на графичка карта: GeForce RTX 3050
 • Оперативен систем: Free Dos

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.08.2024

NedelnaAkcijaMK LaptopiGratisRanec IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Lenovo Legion 5 Pro 16ARX8, 82WM0041SC, 16 FHD IPS, AMD Ryzen 7 7745HX, 16GB RAM, 1024GB SSD, nVidia GeForce RTX 4060, Free DOS, лаптоп
Lenovo Legion 5 Pro 16ARX8, 82WM0041SC, 16 FHD IPS, AMD Ryzen 7 7745HX, 16GB RAM, 1024GB SSD, nVidia GeForce RTX 4060, Free DOS, лаптоп
99.999 ден

90.990 ден

Седмична акција!

 • Серија на процесор: Ryzen 7
 • RAM Меморија: 16 GB
 • Капацитет SSD 1: 1024 GB
 • Модел на графичка карта: GeForce RTX 4060
 • Оперативен систем: Free Dos

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.08.2024

NedelnaAkcijaMK LaptopiGratisRanec IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRU8, 82X7006QSC, 15,6 FHD IPS 300nits, Intel Core i3 1305U, 8GB RAM, 1TB PCIe NVMe SSD, Intel UHD Graphics, Free DOS, лаптоп
Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRU8, 82X7006QSC, 15,6 FHD IPS 300nits, Intel Core i3 1305U, 8GB RAM, 1TB PCIe NVMe SSD, Intel UHD Graphics, Free DOS, лаптоп
31.999 ден

23.990 ден

Седмична акција!

 • Серија на процесор: Core I3
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Капацитет SSD 1: 1024 GB
 • Модел на графичка карта: Intel UHD Graphics
 • Оперативен систем: Free Dos

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

NedelnaAkcijaMK LaptopiGratisRanec IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAH8, 83ER009USC, 15,6 FHD IPS 300nits, Intel Core i5 12450H, 16GB RAM, 512GB PCIe NVMe SSD, Intel UHD Graphics, Free DOS, лаптоп
Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAH8, 83ER009USC, 15,6 FHD IPS 300nits, Intel Core i5 12450H, 16GB RAM, 512GB PCIe NVMe SSD, Intel UHD Graphics, Free DOS, лаптоп
34.999 ден

26.890 ден

Седмична акција!

 • Серија на процесор: Core I5
 • RAM Меморија: 16 GB
 • Капацитет SSD 1: 512 GB
 • Модел на графичка карта: Intel UHD Graphics
 • Оперативен систем: Free Dos

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

NedelnaAkcijaMK LaptopiGratisRanec IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Lenovo Gaming LOQ 15APH8, 82XT00BGSC, 15,6, AMD Ryzen 7 7840HS, 16GB RAM, 1024GB SSD, nVidia GeForce RTX 4050, Free DOS, лаптоп
Lenovo Gaming LOQ 15APH8, 82XT00BGSC, 15,6, AMD Ryzen 7 7840HS, 16GB RAM, 1024GB SSD, nVidia GeForce RTX 4050, Free DOS, лаптоп
74.999 ден

61.999 ден

Седмична акција!

 • Серија на процесор: Ryzen 7
 • RAM Меморија: 16 GB
 • Капацитет SSD 1: 1024 GB
 • Модел на графичка карта: GeForce RTX 4050
 • Оперативен систем: Free Dos

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

NedelnaAkcijaMK LaptopiGratisRanec IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Lenovo Legion 7 Pro 16IRX8H, 82WQ008YSC, 16 FHD IPS, Intel Core i9 13900HX, 32GB RAM, 1024GB SSD, nVidia GeForce RTX 4090, Free DOS, лаптоп
Lenovo Legion 7 Pro 16IRX8H, 82WQ008YSC, 16 FHD IPS, Intel Core i9 13900HX, 32GB RAM, 1024GB SSD, nVidia GeForce RTX 4090, Free DOS, лаптоп
259.990 ден

209.990 ден

Седмична акција!

 • Серија на процесор: Core I9
 • RAM Меморија: 32 GB
 • Капацитет SSD 1: 1024 GB
 • Модел на графичка карта: GeForce RTX 4090
 • Оперативен систем: Free Dos

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.08.2024

NedelnaAkcijaMK LaptopiGratisRanec IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Lenovo IdeaPad 3 17IAU7, 82RL009PSC, 17,3 FHD IPS 300nits, Intel Core i5 1235U, 16GB RAM, 512GB PCIe NVMe SSD, Intel Iris Xe Graphics, Free DOS
Lenovo IdeaPad 3 17IAU7, 82RL009PSC, 17,3 FHD IPS 300nits, Intel Core i5 1235U, 16GB RAM, 512GB PCIe NVMe SSD, Intel Iris Xe Graphics, Free DOS
40.999 ден

32.990 ден

Седмична акција!

 • Серија на процесор: Core I5
 • RAM Меморија: 16 GB
 • Капацитет SSD 1: 512 GB
 • Модел на графичка карта: Intel Iris Xe Graphics
 • Оперативен систем: Free Dos

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.08.2024

NedelnaAkcijaMK LaptopiGratisRanec IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Lenovo IdeaPad 1 15AMN7, 82VG005JSC, 15,6 FHD IPS, AMD Ryzen 5 7520U, 16GB RAM, 1TB PCIe NVMe SSD, AMD Radeon 610M, Free DOS, лаптоп
Lenovo IdeaPad 1 15AMN7, 82VG005JSC, 15,6 FHD IPS, AMD Ryzen 5 7520U, 16GB RAM, 1TB PCIe NVMe SSD, AMD Radeon 610M, Free DOS, лаптоп
31.999 ден

25.990 ден

Седмична акција!

 • Серија на процесор: Ryzen 5
 • RAM Меморија: 16 GB
 • Капацитет SSD 1: 1024 GB
 • Модел на графичка карта: Radeon RX 610
 • Оперативен систем: Free Dos

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024