text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
29 пронајдени производи
DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory
VIVAX COOL ACP-12CH35AEMIs R32 3,5kW, инвертер клима уред
VIVAX COOL ACP-12CH35AEMIs R32 3,5kW, инвертер клима уред
27.990 ден

21.999 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Vivax
 • Вредност на греење: 3.8 kW
 • Вредност на ладење: 3.5 kW
 • Енергетски степен на ладење: А++
 • Енергетски степен на греење: А+
 • Намена на климата за простор: од 26 до 35 m2

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory
VIVAX COOL V+ DESIGN 3,81kW GOLD R32 инвертер клима уред
VIVAX COOL V+ DESIGN 3,81kW GOLD R32 инвертер клима уред
39.990 ден

30.990 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Vivax
 • Вредност на греење: 3.81 kW
 • Вредност на ладење: 3.52 kW
 • Енергетски степен на ладење: A+++
 • Енергетски степен на греење: А++
 • Намена на климата за простор: од 26 до 35 m2

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Mi Air Purifier 3H прочистувач на воздух
Mi Air Purifier 3H прочистувач на воздух

12.990 ден

Седмична акција!

 • Трослоен НЕРА филтер
 • Моќност: 38 W
 • Простор на прочистување: 45 m2
 • Ниво на бучава: 33 - 64 dB
 • Димензии: 24 х 25 х 52 см
 • Поврзување со WiFi

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX COOL H+ DESIGN GRAY MIRROR 5,5kW R32 инвертер клима уред
VIVAX COOL H+ DESIGN GRAY MIRROR 5,5kW R32 инвертер клима уред
52.990 ден

47.999 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Vivax
 • Вредност на греење: 5.6 kW
 • Вредност на ладење: 5.3 kW
 • Енергетски степен на ладење: A+++
 • Енергетски степен на греење: А++
 • Намена на климата за простор: од 36 до 50 m2

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.07.2024

DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory
VIVAX COOL V+ DESIGN 3,81kW GRAY MIRROR R32 инвертер клима уред
VIVAX COOL V+ DESIGN 3,81kW GRAY MIRROR R32 инвертер клима уред
39.990 ден

31.990 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Vivax
 • Вредност на греење: 3.8 kW
 • Вредност на ладење: 3.5 kW
 • Енергетски степен на ладење: A+++
 • Енергетски степен на греење: А++
 • Намена на климата за простор: од 26 до 35 m2

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory
VIVAX COOL R+ DESIGN 3,5kW R32 RED, инвертер клима уред
VIVAX COOL R+ DESIGN 3,5kW R32 RED, инвертер клима уред
36.999 ден

28.990 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Vivax
 • Вредност на греење: 3.8 kW
 • Вредност на ладење: 3.5 kW
 • Енергетски степен на ладење: A+++
 • Енергетски степен на греење: А++
 • Намена на климата за простор: од 26 до 35 m2

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX COOL Y DESIGN 3,5kW R32, инвертер клима уред
VIVAX COOL Y DESIGN 3,5kW R32, инвертер клима уред
60.990 ден

59.990 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Vivax
 • Вредност на греење: 4.25 kW
 • Вредност на ладење: 3.52 kW
 • Енергетски степен на ладење: A+++
 • Енергетски степен на греење: A+++
 • Намена на климата за простор: од 26 до 35 m2

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
ART FLAME SANTORINI Електричен камин
ART FLAME SANTORINI Електричен камин

26.460 ден

Електричен камин ART FLAME SANTORINI 

 • Убава модерна визија и елегантен дизајн
 • Моќ: 750/1500 W
 • Димензии (Ш x В x Д): 920 x 651 x 131 mm
 • <...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Black & Decker Греалка конвектор 2000W
Black & Decker Греалка конвектор 2000W

4.190 ден

Греалка конвектор 2000W

Конвектор греалките го ротираат воздухот низ просторијата на прир...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Black & Decker Панелна дигитална греалка 1800W
Black & Decker Панелна дигитална греалка 1800W

6.690 ден

Панелна дигитална греалка 1800W

Оваа панелна греалка може да се програмира на дневно и не...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Black & Decker Керамичкa греалка 2000W
Black & Decker Керамичкa греалка 2000W

4.390 ден

Керамичкa греалка 2000W

Керамичка греалка 2000W BLACK & DECKER
Оваа греалка има ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Black & Decker Радијатор со масло 1500W
Black & Decker Радијатор со масло 1500W

4.990 ден

Радијатор со масло 1500W

Прилагодлив термостат: Кога греалката ќе ја достигне избраната т...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Black & Decker Греалка конвектор дигитална 2000W
Black & Decker Греалка конвектор дигитална 2000W

6.390 ден

Греалка конвектор дигитална 2000W

Конвектор греалките го ротираат воздухот низ просторија...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Black & Decker Панелна дигитална греалка 1200W
Black & Decker Панелна дигитална греалка 1200W

5.590 ден

Панелна дигитална греалка 1200W

Оваа панелна греалка може да се програмира на дневно и не...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Black & Decker Калорифер 2000W
Black & Decker Калорифер 2000W

4.890 ден

Калорифер 2000W

Калорифер 2000W BLACK & DECKER

Погоден за простории до 20 m&su...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Daikin Sensira FTXF20D/RXF20D клима уред
Daikin Sensira FTXF20D/RXF20D клима уред

45.750 ден

 • Бренд: Daikin
 • Вредност на греење: 2.4 kW
 • Вредност на ладење: 2 kW
 • Енергетски степен на ладење: А++
 • Енергетски степен на греење: А+
 • Намена на климата за простор: од 5 до 25 m2

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Daikin Sensira FTXC-C FTXC35C/RXC35C клима уред
Daikin Sensira FTXC-C FTXC35C/RXC35C клима уред

52.500 ден

 • Бренд: Daikin
 • Вредност на греење: 3.5 kW
 • Вредност на ладење: 3.5 kW
 • Енергетски степен на ладење: А++
 • Енергетски степен на греење: А+
 • Намена на климата за простор: од 26 до 35 m2

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Toshiba Shorai Edge inverter RAS-B16J2KVSG-E [4.5KW} инвертер систем R32
Toshiba Shorai Edge inverter RAS-B16J2KVSG-E [4.5KW} инвертер систем R32

80.990 ден

 • Бренд: Toshiba
 • Вредност на греење: 5.5 kW
 • Вредност на ладење: 4.6 kW
 • Енергетски степен на ладење: A+++
 • Енергетски степен на греење: A+++
 • Намена на климата за простор: од 36 до 50 m2

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Toshiba Shorai Edge inverter RAS-B24J2KVSG-E [7.0KW} инвертер систем R32
Toshiba Shorai Edge inverter RAS-B24J2KVSG-E [7.0KW} инвертер систем R32

114.990 ден

 • Бренд: Toshiba
 • Вредност на греење: 8.1 kW
 • Вредност на ладење: 7 kW
 • Енергетски степен на ладење: A+++
 • Енергетски степен на греење: A+++
 • Намена на климата за простор: од 51 до 75 m2

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Toshiba Shorai Edge inverter RAS-B10J2KVSG-E [2.5KW} инвертер систем R32
Toshiba Shorai Edge inverter RAS-B10J2KVSG-E [2.5KW} инвертер систем R32

68.990 ден

 • Бренд: Toshiba
 • Вредност на греење: 3.2 kW
 • Вредност на ладење: 2.5 kW
 • Енергетски степен на ладење: A+++
 • Енергетски степен на греење: A+++
 • Намена на климата за простор: од 5 до 25 m2

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
CARRIER Extreme 2 42QHG024D8SE/38QHG024D8SE 7.0kw R32 инвертер систем
CARRIER Extreme 2 42QHG024D8SE/38QHG024D8SE 7.0kw R32 инвертер систем

79.990 ден

 • Бренд: Carrier
 • Вредност на греење: 7.5 kW
 • Вредност на ладење: 7 kW
 • Енергетски степен на ладење: А++
 • Енергетски степен на греење: A+++
 • Намена на климата за простор: од 51 до 75 m2

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Toshiba Shorai Edge inverter RAS-B13J2KVSG-E [3.5KW} инвертер систем R32
Toshiba Shorai Edge inverter RAS-B13J2KVSG-E [3.5KW} инвертер систем R32

70.990 ден

 • Бренд: Toshiba
 • Вредност на греење: 4.2 kW
 • Вредност на ладење: 3.5 kW
 • Енергетски степен на ладење: A+++
 • Енергетски степен на греење: A+++
 • Намена на климата за простор: од 26 до 35 m2

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Toshiba Seiya inverter RAS-24J2KVG-E [7.0KW} инвертер систем R32
Toshiba Seiya inverter RAS-24J2KVG-E [7.0KW} инвертер систем R32
84.990 ден

78.990 ден

 • Бренд: Toshiba
 • Вредност на греење: 7 kW
 • Вредност на ладење: 6.5 kW
 • Енергетски степен на ладење: А++
 • Енергетски степен на греење: А+
 • Намена на климата за простор: од 51 до 75 m2

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
CARRIER Extreme 2 42QHG012D8SE/38QHG012D8SE 3.5kw R32 инвертер систем
CARRIER Extreme 2 42QHG012D8SE/38QHG012D8SE 3.5kw R32 инвертер систем

46.990 ден

 • Бренд: Carrier
 • Вредност на греење: 3.9 kW
 • Вредност на ладење: 3.6 kW
 • Енергетски степен на ладење: А++
 • Енергетски степен на греење: A+++
 • Намена на климата за простор: од 26 до 35 m2

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Haier TIDE Green AS25THMHRA /1U25YEMFRA [2.5KW} инвертер систем R32
Haier TIDE Green AS25THMHRA /1U25YEMFRA [2.5KW} инвертер систем R32
29.990 ден

28.990 ден

 • Бренд: Haier
 • Вредност на греење: 2.8 kW
 • Вредност на ладење: 2.6 kW
 • Енергетски степен на ладење: А++
 • Енергетски степен на греење: А+
 • Намена на климата за простор: од 5 до 25 m2

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

 • 1(current)
 • 2