text.skipToContent text.skipToNavigation
7 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad 10 (2022) mpq33hc/a, Wi-Fi 64GB - Pink, таблет
Apple iPad 10 (2022) mpq33hc/a, Wi-Fi 64GB - Pink, таблет
37.999 ден

34.999 ден

 • Големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 64 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS LCD
 • Kапацитет на батерија: 7538 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad 10 (2022) mpq03hc/a, Wi-Fi, 64GB, Silver, таблет
Apple iPad 10 (2022) mpq03hc/a, Wi-Fi, 64GB, Silver, таблет
37.999 ден

34.999 ден

 • Големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 64 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS LCD
 • Kапацитет на батерија: 7538 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad 10 (2022) mpq13hc/a, Wi-Fi, 64GB, Blue, таблет
Apple iPad 10 (2022) mpq13hc/a, Wi-Fi, 64GB, Blue, таблет
37.999 ден

34.999 ден

 • Големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 64 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS LCD
 • Kапацитет на батерија: 7538 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Apple iPad 10 (2022) mpq23hc/a, Wi-Fi 64GB - Yellow, таблет
Apple iPad 10 (2022) mpq23hc/a, Wi-Fi 64GB - Yellow, таблет
37.999 ден

34.999 ден

 • Големина на екран: 10.9 "
 • Резолуција на екран: 2360 x 1640
 • Интерна меморија: 64 GB
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS LCD
 • Kапацитет на батерија: 7538 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Apple iPad 9 mk2k3hc/a, WiFi, 64GB, Space Grey, таблет
Apple iPad 9 mk2k3hc/a, WiFi, 64GB, Space Grey, таблет
24.999 ден

19.990 ден

Седмична акција!

 • Големина на екран: 10.2 "
 • Резолуција на екран: 2160 x 1620
 • Интерна меморија: 64 GB
 • RAM Меморија: 3 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS
 • Kапацитет на батерија: 8557 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Apple iPad 9 mk2l3hc/a, WiFi, 64GB, Silver, таблет
Apple iPad 9 mk2l3hc/a, WiFi, 64GB, Silver, таблет
24.999 ден

19.990 ден

Седмична акција!

 • Големина на екран: 10.2 "
 • Резолуција на екран: 2160 x 1620
 • Интерна меморија: 64 GB
 • RAM Меморија: 3 GB
 • Оперативен систем: iPadOS
 • Тип на екран: IPS
 • Kапацитет на батерија: 8557 mAh

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX таблет TPC-807 4G
VIVAX таблет TPC-807 4G

8.990 ден

Сигурен, пренослив и лесен. За секоја генерација... во секоја прилика. Поради малата тежина (360 грама) и ергономскиот дизајн Vivax таблетот TPC-807 4G е сигурен придружник во секој момент. Овој ур...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.07.2024