text.skipToContent text.skipToNavigation
13 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory
Oral-B iO8 BLACK ONYX електрична четка за заби
Oral-B iO8 BLACK ONYX електрична четка за заби

18.999 ден

 • Oral-B iO10 COSMIC BLACK електрична четка за заби
 • Дизајнирана за чувствителни заби и непца
 • Со нежни микро-вибрации
 • 7 паметни начини на работа
 • Сензор за притисок
 • 2 години гаранција

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Oral-B iO6 BLACK LAVA електрична четка за заби
Oral-B iO6 BLACK LAVA електрична четка за заби

13.999 ден

 • OralB VITALITY PRO GIFT PACK електрична четка за заби
 • 7600 осцилации-ротации во минута
 • 2 програми на чистење
 • 2 минутен тајмер
 • Сензор на притисок
 • 2 години гаранција

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Oral-B iO10 COSMIC BLACK електрична четка за заби
Oral-B iO10 COSMIC BLACK електрична четка за заби

26.990 ден

 • Oral-B iO8 BLACK ONYX електрична четка за заби
 • Со нежни микро-вибрации
 • Брзо полнење ~ 3 часа
 • 6 паметни начини на работа
 • Паметен сензор за притисок
 • 2 години гаранција

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
OralB PRO 750 3D WHITE електрична четка за заби
OralB PRO 750 3D WHITE електрична четка за заби

2.999 ден

 • OralB PRO 750 3D WHITE електрична четка за заби
 • 8800 осцилации-ротации во минута
 • 2 програми на чистење
 • 2 минутен тајмер
 • Отстранува и до 100% повеќе насл...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
OralB POWER PRO2 2500 WHITE електрична четка за заби
OralB POWER PRO2 2500 WHITE електрична четка за заби
4.290 ден

3.690 ден

Седмична акција!

 • OralB POWER PRO2 2500 WHITE ел. четка за заби
 • 8800 осцилации-ротации во минута
 • 2 програми на чистење
 • 2 минутен тајмер
 • Отстранува и до 100% повеќе наслаг...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Oral-B iO Ultimate Clean White 2 бр. заменска глава
Oral-B iO Ultimate Clean White 2 бр. заменска глава

1.299 ден

 • Oral-B iO Ultimate Clean White 2 бр. заменски глави
 • Специјално дизајнирани
 • Влакна со различни должини
 • Супериорни клинички резултати
 • Отстранува до 100% наслаги од првиот ден
 • Одговараат на четкичките за заби Oral-B iO

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Oral-B iO Specialized Clean White 2 бр. заменска глава
Oral-B iO Specialized Clean White 2 бр. заменска глава

1.299 ден

 • OralB POWER PRO1 GUM CARE електрична четка за заби
 • Sensi UltraThin тркалезна глава
 • Со 3 програми за чистење
 • 2-минутен тајмер
 • Сензор за притисок
 • 2 години гаранција

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Oral-B iO Gentle Care White 2 бр. заменска глава
Oral-B iO Gentle Care White 2 бр. заменска глава

1.299 ден

 • Oral-B iO Gentle Care White 2 бр. заменски глави
 • Специјално дизајнирани
 • Погодни за чувствителните области
 • Погодни за непцата
 • Одговараат на четкичките за заби Oral-B iO.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
OralB POWER PRO1 GUM CARE електрична четка за заби
OralB POWER PRO1 GUM CARE електрична четка за заби

3.099 ден

 • Oral-B iO6 BLACK LAVA електрична четка за заби
 • Ultimate Clean тркалезна глава
 • Со нежни микро-вибрации
 • 5 паметни начини на работа
 • Сензор за притисок
 • 2 години гаранција

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra RFC-1306 (Blue) Батериска машинка за шишање
Iskra RFC-1306 (Blue) Батериска машинка за шишање
1.999 ден

1.799 ден

 • Iskra RFC-1306
 • Напон: 100-240V ~ 50 / 60Hz
 • Моќност: 5W
 • 3 во едно - за коса, брада и тело
 • Гаранција 2 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
BOSCH Пегла за коса PHS 5193
BOSCH Пегла за коса PHS 5193
4.190 ден

2.990 ден

 • BOSCH PHS 5193
 • Боја: Кафеава со златен сјај
 • Температура од 100°C до 200°C
 • Брзо загревање за 60 секунди
 • Јачина : 39 W
 • Автоматско исклучување: 30 минути
 • Гаранција 1 годинa

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory
Philips BG-7025/15 Машинка за тело
Philips BG-7025/15 Машинка за тело
6.999 ден

5.999 ден

Седмична акција!

 • Philips BG-7025/15 Машинка за тело
 • 5 ПОДЕСУВАЊА НА ДОЛЖИНАТА
 • ТИП НА БАТЕРИЈА-ЛИТИУМ-ЈОН
 • ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory
Philips BT5502/15 Машинка за потстрижување
Philips BT5502/15 Машинка за потстрижување
4.599 ден

3.499 ден

Седмична акција!

 • Philips BT5502/15 Машинка за потстрижување
 • СЕЧИЛА ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК
 • ПОСТАВКИ ЗА ДОЛЖИНА 40
 • РАБОТА ДО 90 МИНУТИ
 • ГАР...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024