text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
28 пронајдени производи
DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory
VIVAX COOL V+ DESIGN 3,81kW GOLD R32 инвертер клима уред
VIVAX COOL V+ DESIGN 3,81kW GOLD R32 инвертер клима уред
39.990 ден

30.990 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Vivax
 • Вредност на греење: 3.81 kW
 • Вредност на ладење: 3.52 kW
 • Енергетски степен на ладење: A+++
 • Енергетски степен на греење: А++
 • Намена на климата за простор: од 26 до 35 m2

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Mi Air Purifier 3H прочистувач на воздух
Mi Air Purifier 3H прочистувач на воздух

12.990 ден

Седмична акција!

 • Трослоен НЕРА филтер
 • Моќност: 38 W
 • Простор на прочистување: 45 m2
 • Ниво на бучава: 33 - 64 dB
 • Димензии: 24 х 25 х 52 см
 • Поврзување со WiFi

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory
VIVAX COOL V+ DESIGN 3,81kW GRAY MIRROR R32 инвертер клима уред
VIVAX COOL V+ DESIGN 3,81kW GRAY MIRROR R32 инвертер клима уред
39.990 ден

31.990 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Vivax
 • Вредност на греење: 3.8 kW
 • Вредност на ладење: 3.5 kW
 • Енергетски степен на ладење: A+++
 • Енергетски степен на греење: А++
 • Намена на климата за простор: од 26 до 35 m2

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX COOL Y DESIGN 3,5kW R32, инвертер клима уред
VIVAX COOL Y DESIGN 3,5kW R32, инвертер клима уред
60.990 ден

59.990 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Vivax
 • Вредност на греење: 4.25 kW
 • Вредност на ладење: 3.52 kW
 • Енергетски степен на ладење: A+++
 • Енергетски степен на греење: A+++
 • Намена на климата за простор: од 26 до 35 m2

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Blueair Blue Pure 221, прочистувач на воздух
Blueair Blue Pure 221, прочистувач на воздух

20.899 ден

Препорачан за средно големи простории од 51 – 122m² (4,8 промени на воздухот на час според AHAM на просторија од 51 m²). 

CADR: Чад 590 m²/h; Пр...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Blueair Blue 3210, прочистувач на воздух
Blueair Blue 3210, прочистувач на воздух

11.523 ден

 • Aвтоматски режим со еден допир
 • Големина на соба: до 17 m2
 • Ниска потрошувачка
 • Тро-слојна филтрација
 • Го филтрира воздухот на секои
  12,5 минути

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Blueair Health Protect 7770i, прочистувач на воздух
Blueair Health Protect 7770i, прочистувач на воздух

68.222 ден

 • Најмалa бучава и потрошувачка на енергија
 • Големина на соба: до 62 m2
 • Проток на воздух од 360°
 • Овозможува 24/7 заштита од
  вируси и бактерии

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Blueair Health Protect 7470i, прочистувач на воздух
Blueair Health Protect 7470i, прочистувач на воздух

52.370 ден

 • Најмалa бучава и потрошувачка на енергија
 • Големина на соба: до 38 m2
 • Проток на воздух од 360°
 • Овозможува 24/7 заштита од
  вируси и бактерии

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Blueair Blue 3610, прочистувач на воздух
Blueair Blue 3610, прочистувач на воздух

27.374 ден

Aвтоматски режим со еден допир

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Blueair Blue 3410, прочистувач на воздух
Blueair Blue 3410, прочистувач на воздух

19.448 ден

 • Aвтоматски режим со еден допир
 • Големина на соба: до 36 m2
 • Тро-слојна филтрација
 • Го филтрира воздухот на секои
  12,5 минути

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Blueair Classic 205, прочистувач на воздух
Blueair Classic 205, прочистувач на воздух

27.110 ден

 • Blueair Classic 205, прочистувач на воздух
 • Капацитет: 340m3/h
 • Намена за простории до 26m2
 • Прочистување на 99,97% од честичките
 • Моќност 80W

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Blueair Classic 605, прочистувач на воздух
Blueair Classic 605, прочистувач на воздух

55.554 ден

 • Blueair Classic 605, прочистувач на воздух
 • Капацитет: 850m3/h
 • Намена за простории до 72m2
 • Прочистување на 99,97% од честичките
 • Моќност 100W

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Blueair Classic 405, прочистувач на воздух
Blueair Classic 405, прочистувач на воздух

38.778 ден

 • Blueair Classic 405, прочистувач на воздух
 • Капацитет: 350m3/h
 • Намена за простории до 40m2
 • Прочистување на 99,97% од честичките
 • Моќност 90W

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory
SMART WING крило за насочување за клима уреди
SMART WING крило за насочување за клима уреди

1.850 ден

Седмична акција!

 • SMART WING
 • Крило за насочување на воздухот
 • Мин. должина: 60цм
 • Мах. должина: 110цм
 • Можност за 360° на вртење
 • Лесен за монтирање

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Alfa Plam EK-550 DeLux камин
Alfa Plam EK-550 DeLux камин
23.680 ден

22.690 ден

 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 78 x 96,5 x 61,2 сm
 • Површина на загревање: 25 м2
 • Волумен на загревање: 63м3
 • Капацитет: 5kw
 • Боја: Кафена

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Blueair 400 Smokestop F400SM фитлер за 405/480i
Blueair 400 Smokestop F400SM фитлер за 405/480i

7.865 ден

 • Blueair 400 Smokestop F400SM фитлер
  за 405/480i
 • Фитлер за против чад од цигари

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Blueair 500/600 Smokestop F500600SM фитлер за 500/600
Blueair 500/600 Smokestop F500600SM фитлер за 500/600
13.352 ден

11.700 ден

 • Филтер за честички со активен јаглен
 • HEPASilent-технологија
 • Опфаќа 99,97% од честичките во воздухот
 • Еколошки
 • Електростатско држење
 • Природно антибактериски

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Blueair 200/300 Smokestop F200300SM фитлер за 200/300
Blueair 200/300 Smokestop F200300SM фитлер за 200/300
4.207 ден

3.650 ден

 • Blueair 200/300 Smokestop F200300SM фитлер
  за 200/300
 • Фитлер за против чад од цигари

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Toshiba Shorai Edge inverter RAS-B16J2KVSG-E [4.5KW} инвертер систем R32
Toshiba Shorai Edge inverter RAS-B16J2KVSG-E [4.5KW} инвертер систем R32

80.990 ден

 • Бренд: Toshiba
 • Вредност на греење: 5.5 kW
 • Вредност на ладење: 4.6 kW
 • Енергетски степен на ладење: A+++
 • Енергетски степен на греење: A+++
 • Намена на климата за простор: од 36 до 50 m2

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Toshiba Shorai Edge inverter RAS-B24J2KVSG-E [7.0KW} инвертер систем R32
Toshiba Shorai Edge inverter RAS-B24J2KVSG-E [7.0KW} инвертер систем R32

114.990 ден

 • Бренд: Toshiba
 • Вредност на греење: 8.1 kW
 • Вредност на ладење: 7 kW
 • Енергетски степен на ладење: A+++
 • Енергетски степен на греење: A+++
 • Намена на климата за простор: од 51 до 75 m2

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
CARRIER Extreme 2 42QHG024D8SE/38QHG024D8SE 7.0kw R32 инвертер систем
CARRIER Extreme 2 42QHG024D8SE/38QHG024D8SE 7.0kw R32 инвертер систем

79.990 ден

 • Бренд: Carrier
 • Вредност на греење: 7.5 kW
 • Вредност на ладење: 7 kW
 • Енергетски степен на ладење: А++
 • Енергетски степен на греење: A+++
 • Намена на климата за простор: од 51 до 75 m2

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Toshiba Seiya inverter RAS-24J2KVG-E [7.0KW} инвертер систем R32
Toshiba Seiya inverter RAS-24J2KVG-E [7.0KW} инвертер систем R32
84.990 ден

78.990 ден

 • Бренд: Toshiba
 • Вредност на греење: 7 kW
 • Вредност на ладење: 6.5 kW
 • Енергетски степен на ладење: А++
 • Енергетски степен на греење: А+
 • Намена на климата за простор: од 51 до 75 m2

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
CARRIER Extreme 2 42QHG012D8SE/38QHG012D8SE 3.5kw R32 инвертер систем
CARRIER Extreme 2 42QHG012D8SE/38QHG012D8SE 3.5kw R32 инвертер систем

46.990 ден

 • Бренд: Carrier
 • Вредност на греење: 3.9 kW
 • Вредност на ладење: 3.6 kW
 • Енергетски степен на ладење: А++
 • Енергетски степен на греење: A+++
 • Намена на климата за простор: од 26 до 35 m2

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Haier TIDE Green AS25THMHRA /1U25YEMFRA [2.5KW} инвертер систем R32
Haier TIDE Green AS25THMHRA /1U25YEMFRA [2.5KW} инвертер систем R32
29.990 ден

28.990 ден

 • Бренд: Haier
 • Вредност на греење: 2.8 kW
 • Вредност на ладење: 2.6 kW
 • Енергетски степен на ладење: А++
 • Енергетски степен на греење: А+
 • Намена на климата за простор: од 5 до 25 m2

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Toshiba Seiya inverter RAS-B13J2KVG-E [3.5KW} инвертер систем R32
Toshiba Seiya inverter RAS-B13J2KVG-E [3.5KW} инвертер систем R32

54.990 ден

 • Бренд: Toshiba
 • Вредност на греење: 3.6 kW
 • Вредност на ладење: 3.3 kW
 • Енергетски степен на ладење: А++
 • Енергетски степен на греење: А+
 • Намена на климата за простор: од 26 до 35 m2

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

 • 1(current)
 • 2