text.skipToContent text.skipToNavigation
6 пронајдени производи
DUScategoryMK NokautDIners5p WM Slim IstaCena12RatiMKCategory
Gorenje WNHVB72SDS машина за алишта
Gorenje WNHVB72SDS машина за алишта
19.999 ден

14.990 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: D
 • Капацитет на перење: 7 kg
 • Број на вртежи: 1200 okr/min
 • Вид на мотор: Стандардни
 • Длабочина: 46 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

DUScategoryMK NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Indesit EWC 71252 W EE N машина за перење
Indesit EWC 71252 W EE N машина за перење
19.999 ден

14.999 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Бренд: Indesit
 • Енергетска класа: E
 • Капацитет на перење: 7 kg
 • Број на вртежи: 1200 okr/min
 • Вид на мотор: Стандардни
 • Длабочина: 54 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

DUScategoryMK NokautDIners5p WM Slim IstaCena12RatiMKCategory
Gorenje WNHPI62SCS Машина за перење инвертер PowerDrive мотор
Gorenje WNHPI62SCS Машина за перење инвертер PowerDrive мотор
18.990 ден

16.199 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: C
 • Капацитет на перење: 6 kg
 • Број на вртежи: 1200 okr/min
 • Вид на мотор: Инвертер
 • Длабочина: 45 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

DUScategoryMK NokautDIners5p WM Slim IstaCena12RatiMKCategory
Gorenje WNHVB60SES машина за перење
Gorenje WNHVB60SES машина за перење
18.990 ден

13.990 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: E
 • Капацитет на перење: 6 kg
 • Број на вртежи: 1000 okr/min
 • Вид на мотор: Стандардни
 • Длабочина: 45 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

DUScategoryMK NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
LG F4J3TS4WE машина за перење
LG F4J3TS4WE машина за перење
29.999 ден

24.999 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Бренд: LG
 • Енергетска класа: D
 • Капацитет на перење: 8 kg
 • Број на вртежи: 1400 okr/min
 • Вид на мотор: Инвертер
 • Длабочина: 55 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

DUScategoryMK NokautDIners5p Samsung5godMK IstaCena12RatiMKCategory
SAMSUNG WW80CGC0EDAELE 8kg машина за перење
SAMSUNG WW80CGC0EDAELE 8kg машина за перење

32.999 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Бренд: Samsung
 • Енергетска класа: А
 • Капацитет на перење: 8 kg
 • Број на вртежи: 1400 okr/min
 • Вид на мотор: Инвертер
 • Длабочина: 55 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024