text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
5 пронајдени производи
AOC 19" E970SWN монитор
AOC 19" E970SWN монитор
3.800  ден
 • AOC 19" E970SWN монитор
  |
 • 19" големина на екран |
 • Гаранција 3год. |
 • Макс. резолуција 1366 x 768pix |
 • VGA приклучок
  |
 • 5 ms брзина |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.09.2020

AOC 25" G2590VXQ GAMING монитор
AOC 25" G2590VXQ GAMING монитор
8.890  ден
 • AOC 25" G2590VXQ GAMING монитор
  |
 • 25" големина на екран |
 • 75Hz освежување на слика
  |
 • Макс. резолуција 1920 x 1080pix |
 • DP + HDMI x2
  |
 • 1 ms брзина |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.09.2020

AOC 24" 24G2U/BK Gaming монитор
AOC 24" 24G2U/BK Gaming монитор
11.990  ден
10.990  ден
 • AOC 24" 24G2U/BK Gaming монитор
  |
 • 24" големина на екран |
 • 144Hz освежување на слика
  |
 • Макс. резолуција 1920 x 1080pix |
 • DP + HDMI x2 + USB 3.0 x4
  |
 • 1 ms брзина |

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.09.2020

Philips 24" 243V7QDSB/00 монитор
Philips 24" 243V7QDSB/00 монитор
5.994  ден
 • Philips 24" 243V7QDSB/00 монитор
  |
 • 24" IPS големина на екран |
 • Гаранција 3год. |
 • Макс. резолуција 1920 x 1080pix  |
 • HDMI + VGA + DVI |
 • 4 ms брзина |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.09.2020

AOC 22" E2270SWHN VGA HDMI монитор
AOC 22" E2270SWHN VGA HDMI монитор
4.597  ден
 • AOC E2270SWHN VGA HDMI монитор
  |
 • 22" IPS големина на екран |
 • Гаранција 3год. |
 • Макс. резолуција 1920 x 1080pix  |
 • HDMI + VGA  |
 • 5 ms брзина |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.09.2020