text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
32 пронајдени производи
NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory
Dyson Airwrap Complete Nickel/Copper Long мулти апарат за стилизирање и сушење на косата
Dyson Airwrap Complete Nickel/Copper Long мулти апарат за стилизирање и сушење на косата
45.990 ден

44.990 ден

Седмична акција!

 • Обликување без топлинско оштетување
 • 6 додатоци за обликување
 • Брановидни / кадрави / директно / суви
 • Ја вовлекува и ја обвиткува косата користејќи воздух
 • Се обликува и се суши во исто време
 • Проток на воздух од Coanda

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Philips BHD341/10 Фен за коса
Philips BHD341/10 Фен за коса
2.099 ден

1.940 ден

Седмична акција!

 • Postavke topline: 6
 • Postavke brzine: 6
 • Hladni zrak: Да
 • Tehnologija iona: Не
 • Difuzor: Не
 • склоплив: Не

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Philips BHD350/10 Фен за коса
Philips BHD350/10 Фен за коса
2.399 ден

2.199 ден

Седмична акција!

 • Postavke topline: 6
 • Postavke brzine: 6
 • Hladni zrak: Да
 • Tehnologija iona: Да
 • Difuzor: Не
 • склоплив: Не

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHD302/30 Фен за коса
Philips BHD302/30 Фен за коса

2.099 ден

Седмична акција!

 • Philips BHD302/30 Фен за коса
 • Моќност:1600W
 • ThermoProtect ефикасно меша топол и ладен воздух за секојдневна нега
 • 3 брзини и температури
 • Поставување на л...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHD272/00 Фен за коса
Philips BHD272/00 Фен за коса

3.699 ден

Седмична акција!

 • Philips BHD272/00 Фен за коса
 • DryCare Pro
 • Моќност:2100W
 • Мотор кој достигнува до 130 km / h брзина на воздух
 • Брзо сушење, моќен AC мотор
 • 2 брзин...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHD360/20 Фен за коса
Philips BHD360/20 Фен за коса

2.899 ден

Седмична акција!

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHB862/00 Фигаро
Philips BHB862/00 Фигаро
1.999 ден

1.499 ден

Седмична акција!

 • Philips BHB862/00 Фигаро
 • StyleCare Essential
 • Керамичка заштита
 • Tемпература до 200°C
 • Брзо загревање за 60sec
 • LED светилка
 • Дијаметар...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHD300/00 Фен за коса
Philips BHD300/00 Фен за коса
1.999 ден

1.499 ден

Седмична акција!

 • Philips BHD300/00 Фен за коса
 • Termo Protect
 • Моќност:1600W
 • 3 брзини
 • Поставување на ладен воздух
 • Должина на кабел:1.8m
 • Мотор:DC

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Xiaomi Mi Ionic Фен за коса
Xiaomi Mi Ionic Фен за коса

2.999 ден

Mi Ionic Фен за коса

 • Јачина: 1800W

   

 • Волтажа: 220-240 V

   

 • Јонизатор + насочувач на возду...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHC010/10 Фен за коса
Philips BHC010/10 Фен за коса

1.299 ден

Седмична акција!

 • Philips BHC010/10 Фен за коса
 • EssentialCare
 • ThermoProtect 1200W
 • DC мотор
 • Рачка на склопување
 • Насочувач на воздух
 • 2 брзини
 • лад...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHD530/00 Фен за коса
Philips BHD530/00 Фен за коса

4.999 ден

Седмична акција!

 • Philips BHD530/00 Фен за коса
 • Моќност:2300W
 • Мотор кој достигнува до 110 km / h брзина на воздух
 • Брзо сушење
 • 2 брзини
 • 3 нивоа на топлина

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHD514/00 Фен за коса
Philips BHD514/00 Фен за коса

4.399 ден

Седмична акција!

 • Philips BHD514/00 Фен за коса
 • Моќност:2300 W
 • Број на брзини:6
 • Температура:6
 • Функција за ладно дување
 • Јонска функција
 • Должина на кабело...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHB876/00 Автоматско фигаро
Philips BHB876/00 Автоматско фигаро

9.599 ден

Седмична акција!

 • Philips BHB876/00 Автоматско фигаро
 • Паметен систем за виткање за врвно искуство во стилизирање
 • Вертикален зафат
 • 2 пати повеќе коса со едно движење
 • Трајн...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHB868/00 Фигаро
Philips BHB868/00 Фигаро

3.499 ден

Седмична акција!

 • Philips BHB868/00 Фигаро
 • Sublime Ends Curler
 • SplitStop Technology
 • Keratin infusion
 • Професионална температура од 130-200°C
 • Дигитален LCD дис...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHB871/00 Фигаро
Philips BHB871/00 Фигаро

3.449 ден

Седмична акција!

 • Philips BHB871/00 Фигаро
 • SplitStop Technology
 • Keratin infusion
 • Керамичкa облога
 • Температура од 130-210°C
 • Дигитална контрола на температурат...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory
Philips HPS910/00 Фен за коса
Philips HPS910/00 Фен за коса

4.699 ден

Седмична акција!

 • Philips HPS910/00 Фен за коса
 • Моќност:2100W
 • Мотор кој достигнува до 160 km / h брзина на воздух
 • Брзо сушење, моќен AC мотор
 • 6 брзини и нивоа на топлина<...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHD504/00 Фен за коса
Philips BHD504/00 Фен за коса

3.899 ден

Седмична акција!

 • Philips BHD504/00 Фен за коса
 • Технологија ThermoShield - за совршена заштита од топлина
 • Моќност:2100W
 • 6 брзини
 • 6 нивоа на топлина
 • Тип на мотор:...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory
Dyson Supersonic Hair Dryer Iron/Fuchsia фен за коса
Dyson Supersonic Hair Dryer Iron/Fuchsia фен за коса

29.450 ден

Седмична акција!

 • Моќност: 1600 W
 • Ниво на бучава: 77 dBA
 • 4 нивоа на топлина
 • 3 нивоа на брзина
 • Проток на воздух: 13 l/s
 • Тежина: 815 грама
 • Димензии (В/Ш/Д...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Xiaomi Mi Water Ionic H500 (EU) фен за коса
Xiaomi Mi Water Ionic H500 (EU) фен за коса

4.999 ден

Xiaomi Water Ionic фен H500, со помош на вграден кондензатор, ја задржува влагата од воздухот и ја претвора во негативни водни јони, што ја хидрира вашата коса и ја прави здрава, мека и сјајна, ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory
Philips HPS920/00 Фен за коса
Philips HPS920/00 Фен за коса

6.999 ден

Седмична акција!

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory
Dyson Supersonic Black/Nickel HD07 фен за коса
Dyson Supersonic Black/Nickel HD07 фен за коса
39.999 ден

30.490 ден

Седмична акција!

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory
Dyson Supersonic Bright Nickel/Bright Copper фен за коса
Dyson Supersonic Bright Nickel/Bright Copper фен за коса
39.999 ден

30.490 ден

Седмична акција!

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra RH-1558-1BL Травел фен за коса
Iskra RH-1558-1BL Травел фен за коса
790 ден

711 ден

 • Iskra RH-1558-1BL
 • Боја: Црна
 • 2 променливи брзини
 • Моќност: 1000W
 • Гаранција 2 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
ISKRA RH-1837-2BL ФЕН ЗА КОСА сив
ISKRA RH-1837-2BL ФЕН ЗА КОСА сив
1.390 ден

1.251 ден

Стилски, полу-професионален фен за сушење коса Долг кабел, гајка за закачување, тело од високо квалитетна пластика. Напон: 230V~50Hz, Моќност: 2000W, 2 променливи брзини, Копче за дување ладно, ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
ISKRA RH-1837-2BL ФЕН ЗА КОСА
ISKRA RH-1837-2BL ФЕН ЗА КОСА
1.390 ден

1.251 ден

Стилски, полу-професионален фен за сушење коса Долг кабел, гајка за закачување, тело од високо квалитетна пластика. Напон: 230V~50Hz, Моќност: 2000W, 2 променливи брзини, Копче за дување ладно, ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.07.2024

 • 1(current)
 • 2