text.skipToContent text.skipToNavigation

Не знаеш како ОНЛАЈН да нарачаш? Не грижи се бидејќи ОНЛАЈН купувањето е ЕДНОСТАВНО!

Првиот чекор за нарачка е регистрација, а за да ги имате сите важни информации, одлични попусти и промоции креирани само за вас, пријавете се да добивате бесплатен newsletter и никогаш нема да ги пропуштите.

Одлично сега откако се имате пријавено сте поблиску до одлични можности и купувања! Сѐ што треба е да го пронајдете производот кој го сакате со помош на главната категорија и подкатегорија, додека пребарувате можете да пребарувате и по цени и производи. Не заборавајте да ги погледнете и нашите супер акции кои секојдневно внимателно се спремаат за вас, додека трајно ниските цени можете да ги најдете на нашиот outlet.

Одберете го посакуваниот производ, ставете го во кошничка едноставно со клик “Додади во кошничка” од десната страна на производот. 

Супер, сега вашиот производ е во вашата кошничка. Уште не сте готови? Пребарувајте понатаму, бирајте други производи и пазарувајте непречено додека не сакате да ја заклучите вашата нарачка. Во десниот горен агол сега ви е прикажан вкупниот износ на вашата кошничка. Кликнете на неа и одберете дали сакате да продолжите со купување или да продолжите со начин на плаќање. 

Ако сакате да тргнете некој од производите од кошничката одберете “продолжете со купување” и уредете ги производите и количните во вашата кошничка. 

Со одбирање на продолжете со плаќање добивате екран во кој се наоѓаат сите одбрани производи. Слободно тргнете некој кој не го сакате со едноставно кликање на X. Во овој чекор идеално време е да впишете код за попуст доколку сте го добиле преку нашиот newsletter на вашиот мејл, во спротивно ова поле го оставате празно. Попустот автоматски ќе ви се додаде со притискање на копчето "Потврдете го кодот". 

На следниот чекор внесете ги вашите лични податоци и број на картичка потполно безбедно и сигурно бидејќи нашиот сајт е целосно заштитен и ви нуди сигурно купување. Повеќе информации дознајте овде. Единствено што во внесувањето на вашите лични податоци во името на градот, треба да го впишете на латиница наместо на кирилица и ќе ви се појави опција да го одберете градот. 

Внесете ги сите барани податоци, потврдете го купувањето со клик на „ПРОДОЛЖИ“, одберете начин на плаќање и очекувајте ја вашата испорака во најкраток можен рок.