text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
11 пронајдени производи
Samsung Galaxy Watch Active 2 40MM R830 Rose Gold кожен, смарт часовник
Samsung Galaxy Watch Active 2 40MM R830 Rose Gold кожен, смарт часовник
23.999  ден
Samsung Galaxy Watch Active 2 40MM R830 Rose Gold смарт часовник SM-R830NSDASEE. Карактеристики: Материјал (ременче) - кожа, Stainless Steel, NFC има, резолуција на екран 360 x 360, Траење на батеријата...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.10.2020

Samsung Galaxy Watch 46mm R800 Silver/Black смарт часовник
Samsung Galaxy Watch 46mm R800 Silver/Black смарт часовник
19.999  ден
14.599  ден
Samsung Galaxy Watch 46mm R800 Silver SM-R800NZSASEE смарт часовник. Карактеристики: Материјал (ременче) - силикон, NFC има, резолуција на екран 360 x 360, Траење на батеријата (Вклучено користење) до 4 дена, Водоотпорен, Вид на екран Super Amoled, поврзување преку Bluetooth, капацитет на батеријата 472 mAh...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.10.2020

Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 PINK GOLD, спортски смарт часовник
Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 PINK GOLD, спортски смарт часовник
18.999  ден
Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 PINK GOLD смарт часовник SM-R820NZDASEE. Карактеристики: Материјал (ременче) - силикон, алуминиумски, NFC има, резолуција на екран 360 x 360, Траење на батеријата (Вклучено користење) до 4 дена, Водоотпорен, Вид на екран Super Amoled, поврзување преку Bluetooth, капацитет на батеријата 340 mAh, висина 44 mm, ширина 44 mm, длабочина 10.9 mm, тежина 30 g, Сензори: Брзинометар, барометар, жиро сензор, сензор за мерење отчукување на срце, сензор за светло, гаранција 2 години, боја Rose Gold, останато: Bluetooth v5.0, GPS, Tizen OS, интерна меморија 4GB, РАМ меморија 750 MB.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.10.2020

Samsung Galaxy Watch Active 2 40MM R830 SILVER, спортски, смарт часовник
Samsung Galaxy Watch Active 2 40MM R830 SILVER, спортски, смарт часовник
17.999  ден
Samsung Galaxy Watch Active 2 40MM R830 SILVER смарт часовник SM-R830NZSASEE. Карактеристики: Материјал (ременче) - силикон, Алуминиумски, NFC има, резолуција на екран 360 x 360, Траење на батеријата (Вклучено користење) до 3 дена, Водоотпорен, Вид на екран Super Amoled, поврзување преку Bluetooth, капацитет на батеријата 247 mAh, висина 40 mm, ширина 40 mm, длабочина 10.9 mm, тежина 26 g, Сензори: Брзинометар, барометар, жиро сензор, сензор за мерење отчукување на срце, сензор за светло, гаранција 2 години, боја Silver останато: Bluetooth v5.0, GPS, Tizen OS, интерна меморија 4GB, РАМ меморија 750 MB.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.10.2020

Samsung Galaxy Watch 42mm R810 Black смарт часовник
Samsung Galaxy Watch 42mm R810 Black смарт часовник
18.499  ден
Samsung Galaxy Watch 42mm R810 Black SM-R810NZKASEE смарт часовник. Карактеристики: Материјал (ременче) - силикон, NFC има, резолуција на екран 360 x 360, Траење на батеријата (Вклучено користење) до 4 дена, Водоотпорен, Вид на екран Super Amoled, поврзување преку Bluetooth, капацитет на батеријата 270 mAh, висина 45,7 mm, ширина 41,9 mm, длабочина 12,7 mm, тежина 49 g, Сензори: акцелерометар, барометар, жиро сензор, сензор за мерење отчукување на срце, сензор за светло, гаранција 2 години, боја сребрена, останато: Bluetooth v4.2, GPS, Tizen OS.

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.10.2020

Samsung Galaxy Watch Active 2 40MM R830 SILVER BLACK, кожен смарт часовник
Samsung Galaxy Watch Active 2 40MM R830 SILVER BLACK, кожен смарт часовник
23.999  ден
17.999  ден
Samsung Galaxy Watch Active 2 40MM R830 SILVER BLACK смарт часовник SM-R830NSKASEE. Карактеристики: Материјал (ременче) - кожа, Stainless Steel, NFC има, резолуција на екран 360 x 360, Траење на батеријата (Вклучено користење) до 3 дена, Водоотпорен, Вид на екран Super Amoled, поврзување преку Bluetooth, капацитет на батеријата 247 mAh, висина 40 mm, ширина 40 mm, длабочина 10.9 mm, тежина 37 g, Сензори: Брзинометар, барометар, жиро сензор, сензор за мерење отчукување на срце, сензор за светло, гаранција 2 години, боја BLACK, останато: Bluetooth v5.0, GPS, Tizen OS, интерна меморија 4GB, РАМ меморија 750 MB.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.10.2020

Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 SILVER BLACK смарт часовник
Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 SILVER BLACK смарт часовник
24.999  ден
Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 SILVER BLACK смарт часовник SM-R820NSKASEE. Карактеристики: Материјал (ременче) - кожа, NFC има, резолуција на екран 360 x 360, Траење на батеријата (Вклучено користење) до 3 дена, Водоотпорен, Вид на екран Super Amoled, поврзување преку Bluetooth, капацитет на батеријата 340 mAh, висина 44 mm, ширина 44 mm, длабочина 10.9 mm, тежина 42 g, Сензори: Брзинометар, барометар, жиро сензор, сензор за мерење отчукување на срце, сензор за светло, гаранција 2 години, боја црна, останато: Bluetooth v5.0, GPS, Tizen OS.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.10.2020

Samsung Galaxy Watch Active 2 40MM R830 BLACK, кожен смарт часовник
Samsung Galaxy Watch Active 2 40MM R830 BLACK, кожен смарт часовник
23.999  ден
Samsung Galaxy Watch Active 2 40MM R830 BLACK смарт часовник SM-R830NSKASEE. Карактеристики: Материјал (ременче) - кожа, Stainless Steel, NFC има, резолуција на екран 360 x 360, Траење на батеријата (Вклучено користење) до 3 дена, Водоотпорен, Вид на екран Super Amoled, поврзување преку Bluetooth, капацитет на батеријата 247 mAh, висина 40 mm, ширина 40 mm, длабочина 10.9 mm, тежина 37 g, Сензори: Брзинометар, барометар, жиро сензор, сензор за мерење отчукување на срце, сензор за светло, гаранција 2 години, боја BLACK, останато: Bluetooth v5.0, GPS, Tizen OS, интерна меморија 4GB, РАМ меморија 750 MB.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.10.2020

Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 AQUA BLACK, спортски смарт часовник
Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 AQUA BLACK, спортски смарт часовник
18.999  ден
Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 AQUA BLACK смарт часовник SM-R820NZKASEE. Карактеристики: Материјал (ременче) - силикон, алуминиумски, NFC има, резолуција на екран 360 x 360, Траење на батеријата (Вклучено користење) до 4 дена, Водоотпорен, Вид на екран Super Amoled, поврзување преку Bluetooth, капацитет на батеријата 340 mAh, висина 44 mm, ширина 44 mm, длабочина 10.9 mm, тежина 30 g, Сензори: Брзинометар, барометар, жиро сензор, сензор за мерење отчукување на срце, сензор за светло, гаранција 2 години, боја AQUA BLACK, останато: Bluetooth v5.0, GPS, Tizen OS, интерна меморија 4GB, РАМ меморија 750 MB.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.10.2020

Samsung R220 Galaxy FIT2 Crna smart watch
Samsung R220 Galaxy FIT2 Crna smart watch
2.999  ден
Bluetooth верзија: Bluetooth v5.1, samo za LE / Големина (главен екран): 1.1" (20.75mm) / Сензори: Брзинометар, сензор за мерење на отчукување на срце / тежина 15g, SM-R220NZKAEUF

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.10.2020

САТ Самсунг Р830 Галаkcи Ватцх Ацтиве 2 40ММ АЛ Росе Голд
САТ Самсунг Р830 Галаkcи Ватцх Ацтиве 2 40ММ АЛ Росе Голд
17.999  ден
Прилагоѓена удобност на Вашем запешќу Прилагодите изглед и удобност партнера за здравлје којег желите држати уза себе без прекида. Галаkcи Ватцх Ацтиве2 може се прилагодити од самог почетка; прво б...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.10.2020