text.skipToContent text.skipToNavigation
2 пронајдени производи
Iskra  QR-PET2506 машинка за шишање на домашни миленичиња
Iskra QR-PET2506 машинка за шишање на домашни миленичиња
1.590 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.11.2021

Villager VLN SC 350 Ел.тример за шишање овци
Villager VLN SC 350 Ел.тример за шишање овци
5.900 ден
Villager VLN SC 350 Електрична машинка за овци- Работен напон 230V~50 Hz / Влезна снага 350 W / Број на вртежи 0-2600 rpm / Работна зафатнина 78 mm / Тежина 1.88 kg /Опрема:куферче, уље за подм...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.11.2021