text.skipToContent text.skipToNavigation
3 пронајдени производи
 • Iskra QR-PET2506 машинка за шишање на домашни миленичиња Iskra QR-PET2506 машинка за шишање на домашни миленичиња
  1.299,00  ден
 • SENCOR Прочистувач на воздух SHA 8400WH SENCOR Прочистувач на воздух SHA 8400WH
  7.430,00  ден
  SENCOR Прочистувач на воздух SHA 8400WH. Елегантно и ефикасно решение за подобрување на квалитетот на воздухот во домот 3-чекори филтрација која обезбедува највисока можна ефикасност – Филтер за пр...
 • Xiaomi Mi Air Purifier 2 Прочистувач на воздух Xiaomi Mi Air Purifier 2 Прочистувач на воздух
  14.990,00  ден
  Xiaomi Mi Air Purifier 2 Прочистувач на воздух. Трослоен филтер Филтерот се состои од 3 нивоа на филтрација создадени од Toray EPA филтер и активен јаглен. Прочистува ПМ 2.5, ПМ 0.3 до 0.5, полен, ...