text.skipToContent text.skipToNavigation
16 пронајдени производи
BEKO RCSA 330 K20W комбиниран ладилник
BEKO RCSA 330 K20W комбиниран ладилник
17.999 ден
15.999 ден
 • Самостоен комбиниран,
 • (ШxВxД): 60×185×60cm,
 • Автоматско одмрзнување,
 • Енергетска класа A+,
 • Гаранција 60 месеци

Гаранција: 5 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2021

BEKO DSA240K21W, 223L (177/46), 147cm, A+, бел комбиниран ладилник
BEKO DSA240K21W, 223L (177/46), 147cm, A+, бел комбиниран ладилник
11.499 ден
10.999 ден
 • BEKO DSA240K21W комбиниран ладилник
 • Нето капацитет 223l
 • Гаранција: 5г.
 • Енергетска ефикасност: А+
 • Автоматско одмрзување

Гаранција: 5 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

BEKO DF 7111 PAW , 7kg, B, 15п сушара
BEKO DF 7111 PAW , 7kg, B, 15п сушара
19.999 ден
14.999 ден
 • BEKO DF 7111 PAW , 7kg, B, 15п сушара
 • Кондензациска сушара
 • OptiSense®
 • Капацитет:7kg
 • 15 програми

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2021

BEKO HIC64401 Стакленокерамичка плотна
BEKO HIC64401 Стакленокерамичка плотна
10.999 ден
10.499 ден
 • BEKO HIC64401 Стакленокерамичка плотнa
 • 4 Грејни зони
 • Сензор контроли
 • Автоматско исклучување
 • Заштита од прегревање
 • Димензии (ШхВхД) = 60 х 3,7 х...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

BEKO WTV8633XS0 Машина за перење
BEKO WTV8633XS0 Машина за перење
20.999 ден
19.999 ден
 • Капацитет 8 kg,
 • Број на вртежи 1200 rpm,
 • Број на програми 16,
 • Енергетска класа A+++,
 • Гаранција 60 месеци

Гаранција: 5 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

BEKO DFN 05311 S, 13сета, А+, 5п/5т, машина за садови
BEKO DFN 05311 S, 13сета, А+, 5п/5т, машина за садови
15.999 ден
15.499 ден
 • BEKO DFN 05311 S машина за садови
 • Капацитет 13 сета
 • Гаранција: 5г.
 • Енергетска ефикасност: А+
 • Програми 5

Гаранција: 5 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

BEKO DFN 04310 w 12сета, А+, 4п/4т, машина за садови
BEKO DFN 04310 w 12сета, А+, 4п/4т, машина за садови
13.999 ден
13.499 ден
 • BEKO DFN 04310 машина за садови
 • Капацитет 12 сета
 • Гаранција: 5г.
 • Енергетска ефикасност: А+
 • Програми 4

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

BEKO BIM 22302 X Фурна
BEKO BIM 22302 X Фурна
14.499 ден
12.999 ден
 • BEKO BIM 22302 X Фурна за вградување
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет на фурната:71L
 • 8 функции на рерната<...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

BEKO DFN 05311 w 13сета, А+, 5п/5т, машина за садови
BEKO DFN 05311 w 13сета, А+, 5п/5т, машина за садови
14.999 ден
14.499 ден
 • BEKO DFN 05311 w машина за садови
 • Капацитет 13 сета
 • Гаранција: 5г.
 • Енергетска ефикасност: А+
 • Програми 5

Гаранција: 5 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

BEKO RDSA240K20W, 223L (177/46), 147cm, A+, бел комбиниран ладилник
BEKO RDSA240K20W, 223L (177/46), 147cm, A+, бел комбиниран ладилник
12.999 ден
 • BEKO RDSA240K20W комбиниран ладилник
 • Нето капацитет 223l
 • Гаранција: 5г.
 • Енергетска ефикасност: А+
 • Автоматско одмрзување

Гаранција: 5 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

BEKO RDSA240K20S, 223L (177/46), 147cm, A+, сребрен комбиниран ладилник
BEKO RDSA240K20S, 223L (177/46), 147cm, A+, сребрен комбиниран ладилник
13.999 ден
 • BEKO RDSA240K20S комбиниран ладилник
 • Нето капацитет 223l
 • Гаранција: 5г.
 • Енергетска ефикасност:А+
 • Автоматско одмрзување

Гаранција: 5 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

Beko WMY 71033 PTLMB3 Mашина за перење
Beko WMY 71033 PTLMB3 Mашина за перење
16.490 ден
15.299 ден
 • Капацитет 7 kg,
 • Број на вртежи 1000 rpm,
 • Број на програми 15,
 • Енергетска класа A+++,
 • Гаранција 60 месеци

Гаранција: 5 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2021

BEKO RCSA 330 K20PT inox комбиниран ладилник
BEKO RCSA 330 K20PT inox комбиниран ладилник
19.990 ден
16.999 ден
 • Самостоен комбиниран,
 • (ШxВxД): 60×185×60cm,
 • Автоматско одмрзнување,
 • Енергетска класа A+,
 • Гаранција 60 месеци

Гаранција: 5 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2021

BEKO WUE6411 XWW, 6kg, 800 врт./min, 15п. А+++, Машина за перење
BEKO WUE6411 XWW, 6kg, 800 врт./min, 15п. А+++, Машина за перење
12.999 ден
11.499 ден
 • Капацитет 6 kg,
 • Број на вртежи 800 rpm,
 • Број на програми 15,
 • Енергетска класа A+++,
 • Гаранција 60 месеци

Гаранција: 5 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2021

BEKO WTE 7511 XOA, 7kg, 1000в, 20програми, А+++, 45cm Машина за перење
BEKO WTE 7511 XOA, 7kg, 1000в, 20програми, А+++, 45cm Машина за перење
14.999 ден
12.999 ден
 • Капацитет 7 kg,
 • Број на вртежи 1000 rpm,
 • Број на програми 20,
 • Енергетска класа A+++,
 • Гаранција 60 месеци

Гаранција: 5 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2021

BEKO DB 7111 PAW 7kg, B, 1 5програми, кондезациска сушара
BEKO DB 7111 PAW 7kg, B, 1 5програми, кондезациска сушара
17.999 ден
14.999 ден
 • BEKO DB 7111 PAW Сушара
 • Кондензациска сушара
 • Гаранција: 5г.
 • Капацитет:7kg
 • 15 програми

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021