text.skipToContent text.skipToNavigation
8 пронајдени производи
Камин PRITY SK
Камин PRITY SK
25.999 ден
22.880 ден
 • Камин PRITY SK
 • Моќ: 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 47 x 53 x 90 /cm
 • Тежина : 95 кг
 • Гориво : дрво, ја...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2021

Камин PRITY 1 P34 десен
Камин PRITY 1 P34 десен
14.999 ден
13.199 ден
 • Камин PRITY 1 P34 десен
 • Моќ : 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m²
 • Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 45 x 80 /cm
 • Ложиште ( a x b x h /...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2021

Камин PRITY K1 K
Камин PRITY K1 K
13.190 ден
11.599 ден
 • Камин PRITY K1 K
 • Моќ: 9 kW
 • Погоден за простории до 50 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 45 x 38 x 95 /cm
 • Тежина : 67 кг
 • Г...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2021

Камин PRITY MR
Камин PRITY MR
26.300 ден
22.999 ден
 • Камин PRITY MR
 • Моќ: 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 44 x 44 x 87 /cm
 • Тежина : 107 кг
 • Гориво : дрво, ј...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2021

Камин со фурна PRITY FG
Камин со фурна PRITY FG
19.999 ден
17.599 ден
 • Камин со фурна PRITY FG
 • Моќ: 14 kW
 • Погоден за простории до 77 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 57 x 53 x 93 /cm
 • Тежина : 120 кг
 • Го...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2021

Камин PRITY K 22E
Камин PRITY K 22E
14.090 ден
12.399 ден
 • Камин PRITY K 22E
 • Моќ: 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 49 x 45 x 81 /cm
 • Тежина : 70 кг

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2021

Камин TIM SISTEM CHAROBNA
Камин TIM SISTEM CHAROBNA
11.590 ден
10.199 ден
 • Камин TIM SISTEM CHAROBNA
 • Моќ: 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 84х51х49см
 • Тежина : 60 кг
 • Вид гориво: ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2021

Камин PRITY MINI
Камин PRITY MINI
9.560 ден
8.399 ден
 • Камин PRITY MINI,
 • Моќ: 6 kW,
 • Погоден за простории до 33 m2,
 • Големина ( a x b x h /cm) : 39 x 47 x 62cm,
 • Тежина : 48 кг.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2021