text.skipToContent text.skipToNavigation

#СедиДома на еКупи!

Почитувани купувачи, за да ви излезиме во пресрет и да ви овозможиме социјална одалеченост одбирајте плаќање бесконтактно со картичка!
Следете ги препораките за #СедиДома и поминете го квалитетно времето - средувајте дома, разубавете го дворот и градината, играјте си со најмилите, ние ви осигуравме одлична понуда на технологија за работа од дома или за онлајн учење, а за квалитетна припрема и чување на храна овде е широката понуда на апарати за домаќинство.
Имаме бесплатна испорака низ цела Македонија за сите нарачки над 2.800ден.
ФрижидериЗамрзнувачиБела техникаПекачи за лебГрадинарски алатиАпарати за перење под притисокТелевизориЛаптопиСмартфониИграчки за деца