text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
33 пронајдени производи
BesplatnaIsporakaMKCategories
EXPLORER ELITE ROSE GOLD ELI281S6 28"/19" праска боја со шари
EXPLORER ELITE ROSE GOLD ELI281S6 28"/19" праска боја со шари
15.599 ден

14.039 ден

 • големина на тркала: 28 "
 • висина на возачот(cm): 170 - 180cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)
 • Големина на рам: 19 "

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
VISITOR MAS291AMSD2 29"/20" MASTER SUNTOUR PREMIUM велосипед црн со сино
VISITOR MAS291AMSD2 29"/20" MASTER SUNTOUR PREMIUM велосипед црн со сино

22.999 ден

 • големина на тркала: 29 "
 • висина на возачот(cm): 180 - 190cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)
 • Големина на рам: 20 "

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
VENSSINI DIAMANTE DIAM264KK18 26.3/8/17'' велосипед розев со бело
VENSSINI DIAMANTE DIAM264KK18 26.3/8/17'' велосипед розев со бело

12.490 ден

 • големина на тркала: 26 "
 • висина на возачот(cm): 170 - 180cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)
 • Големина на рам: 19 "

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
VISITOR AVA272AMD2 27.5"/20" AVANGARD велосипед црн со сино и сиво
VISITOR AVA272AMD2 27.5"/20" AVANGARD велосипед црн со сино и сиво

21.990 ден

 • големина на тркала: 27.5 "
 • висина на возачот(cm): 180 - 190cm
 • кочници: Диск кочници
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)
 • Големина на рам: 20 "

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
VISITOR FAM2623S6 26X1/3/8"/17" VISITOR CATALINA Fashion велосипед бел со розево и црно
VISITOR FAM2623S6 26X1/3/8"/17" VISITOR CATALINA Fashion велосипед бел со розево и црно

17.999 ден

 • големина на тркала: 26 "
 • висина на возачот(cm): 170 - 180cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)
 • Големина на рам: 17 "

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
VENSSINI TORINO TOR 263- TOR263 црн со зелено
VENSSINI TORINO TOR 263- TOR263 црн со зелено
11.999 ден

10.799 ден

 • големина на тркала: 26 "
 • висина на возачот(cm): 160 - 170cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)
 • Големина на рам: 22 "

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
VISITOR NIT291D2 29"/20" NITRO велосипед црн со неон зелено и сиво
VISITOR NIT291D2 29"/20" NITRO велосипед црн со неон зелено и сиво

21.999 ден

 • големина на тркала: 29 "
 • висина на возачот(cm): 180 - 190cm
 • кочници: Диск кочници
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)
 • Големина на рам: 20 "

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
VENSSINI FORZA FOZ261 26"/17" велосипед син со портокалово
VENSSINI FORZA FOZ261 26"/17" велосипед син со портокалово

11.499 ден

 • големина на тркала: 26 "
 • висина на возачот(cm): 145 - 160cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)
 • Големина на рам: 14 "

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
EXPLORER QES281S 28"/21" QUEST EXPLORER велосипед црн со сино
EXPLORER QES281S 28"/21" QUEST EXPLORER велосипед црн со сино

13.999 ден

 • големина на тркала: 29 "
 • висина на возачот(cm): 180 - 190cm
 • кочници: Диск кочници
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)
 • Големина на рам: 20 "

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
VENC267 26"/17" VENSSINI VENECIJA велосипед виолетов со портокалово
VENC267 26"/17" VENSSINI VENECIJA велосипед виолетов со портокалово

11.999 ден

 • големина на тркала: 26 "
 • висина на возачот(cm): 170 - 180cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)
 • Големина на рам: 17 "

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
VENSSINI FORZA FOZ262 26"/22" велосипед црн со неон зелено
VENSSINI FORZA FOZ262 26"/22" велосипед црн со неон зелено

10.999 ден

 • големина на тркала: 26 "
 • висина на возачот(cm): 180 - 190cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)
 • Големина на рам: 14 "

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
VENSINI DIAMANTE DIAM281KK#18 28.3/8''/19'' велосипед тиркизен со бело
VENSINI DIAMANTE DIAM281KK#18 28.3/8''/19'' велосипед тиркизен со бело

13.999 ден

 • големина на тркала: 28 "
 • висина на возачот(cm): 180 - 190cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)
 • Големина на рам: 17 "

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
EXPLORER VORTEX CITY QES282S 29"/20" диск амор велосипед црн со црвено и сиво
EXPLORER VORTEX CITY QES282S 29"/20" диск амор велосипед црн со црвено и сиво

19.999 ден

 • големина на тркала: 29 "
 • висина на возачот(cm): 180 - 190cm
 • кочници: Диск кочници
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)
 • Големина на рам: 20 "

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
EXPLORER ELI261KK 26"/19" EXPLORER ELITE LADY SPRING KONTRA велосипед бордо со розево и црно
EXPLORER ELI261KK 26"/19" EXPLORER ELITE LADY SPRING KONTRA велосипед бордо со розево и црно

13.999 ден

 • големина на тркала: 26 "
 • висина на возачот(cm): 170 - 180cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)
 • Големина на рам: 16 "

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
VENSSINI TSPA264 26"/16" EXPLORER SPARK велосипед бел со виолетово
VENSSINI TSPA264 26"/16" EXPLORER SPARK велосипед бел со виолетово

11.999 ден

 • големина на тркала: 26 "
 • висина на возачот(cm): 160 - 170cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)
 • Големина на рам: 16 "

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
VENSSINI MODENA MOD262 26"/14'' велосипед црно виолетово тиркизнo
VENSSINI MODENA MOD262 26"/14'' велосипед црно виолетово тиркизнo

10.999 ден

 • големина на тркала: 26 "
 • висина на возачот(cm): 145 - 160cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)
 • Големина на рам: 14 "

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
EXPLORER CHERRY BLOSSOM 26"/19" LAD261S6 велосипед црн со розево и бело
EXPLORER CHERRY BLOSSOM 26"/19" LAD261S6 велосипед црн со розево и бело

13.999 ден

 • големина на тркала: 26 "
 • висина на возачот(cm): 170 - 180cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)
 • Големина на рам: 19 "

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
AD262S6 26"/16" EXPLORER LADY WHITE FLOWER велосипед светло зелен со шари
AD262S6 26"/16" EXPLORER LADY WHITE FLOWER велосипед светло зелен со шари

15.599 ден

 • големина на тркала: 26 "
 • висина на возачот(cm): 170 - 180cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)
 • Големина на рам: 16 "

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
VENSSINI MILANO MIL262 26"/20" 2020 CITY велосипед црн со сиво
VENSSINI MILANO MIL262 26"/20" 2020 CITY велосипед црн со сиво

11.990 ден

 • големина на тркала: 26 "
 • висина на возачот(cm): 160 - 170cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)
 • Големина на рам: 22 "

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
VISITOR TRE281 AMS 28"/21" АЛУМИНИУМ CITY LIMITED велосипед црн со сиво
VISITOR TRE281 AMS 28"/21" АЛУМИНИУМ CITY LIMITED велосипед црн со сиво

27.999 ден

 • големина на тркала: 28 "
 • висина на возачот(cm): 180 - 190cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)
 • Големина на рам: 21 "

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
VENSSINI DIAMANTE DIAM285 28"/19" велосипед црвен со бело и црно
VENSSINI DIAMANTE DIAM285 28"/19" велосипед црвен со бело и црно

13.999 ден

 • големина на тркала: 28 "
 • висина на возачот(cm): 180 - 190cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)
 • Големина на рам: 19 "

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
EXPLORER North NOR263 26"/18 велосипед сив со виолетово
EXPLORER North NOR263 26"/18 велосипед сив со виолетово

13.999 ден

 • големина на тркала: 26 "
 • висина на возачот(cm): 160 - 170cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)
 • Големина на рам: 16 "

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
EXPLORER ELITE LADY LAD265S 26"/18" велосипед црн со виолетово
EXPLORER ELITE LADY LAD265S 26"/18" велосипед црн со виолетово

15.999 ден

 • големина на тркала: 26 "
 • висина на возачот(cm): 170 - 180cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)
 • Големина на рам: 13 "

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
VENSSINI SPY263 26"/17" EXPLORER DAISY'' велосипед црн со виолетово и тиркизно
VENSSINI SPY263 26"/17" EXPLORER DAISY'' велосипед црн со виолетово и тиркизно

10.999 ден

 • големина на тркала: 26 "
 • висина на возачот(cm): 160 - 170cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)
 • Големина на рам: 17 "

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
VISITOR FAS283S6 28"/17" ARRYTHMIA Lady велосипед црн со мултиколор
VISITOR FAS283S6 28"/17" ARRYTHMIA Lady велосипед црн со мултиколор

15.999 ден

 • големина на тркала: 28 "
 • висина на возачот(cm): 170 - 180cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)
 • Големина на рам: 17 "

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

 • 1(current)
 • 2