text.skipToContent text.skipToNavigation
14 пронајдени производи
BesplatnaIsporakaMKCategories
Детски Велосипед BLUESTER 16" Venera Bike-VISITOR син со црно
Детски Велосипед BLUESTER 16" Venera Bike-VISITOR син со црно

6.499 ден

 • големина на тркала: 16 "
 • Големина на рам: 10 "
 • висина на возачот(cm): 105 - 120cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
Детски Велосипед LITTLE HEART16" Venera Bike-VISITOR розев со црно и бело
Детски Велосипед LITTLE HEART16" Venera Bike-VISITOR розев со црно и бело

6.999 ден

 • големина на тркала: 16 "
 • Големина на рам: 9 "
 • висина на возачот(cm): 105 - 120cm
 • кочници: Torpedo
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
Детски Велосипед GOAL 20" Venera Bike-VISITOR син со бело и црно
Детски Велосипед GOAL 20" Venera Bike-VISITOR син со бело и црно

6.999 ден

 • големина на тркала: 20 "
 • Големина на рам: 11 "
 • висина на возачот(cm): 120 - 135cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
Детски Велосипед LILOO16" Venera Bike-VISITOR виолетов со розево и бело
Детски Велосипед LILOO16" Venera Bike-VISITOR виолетов со розево и бело

6.999 ден

 • големина на тркала: 16 "
 • Големина на рам: 9 "
 • висина на возачот(cm): 105 - 120cm
 • кочници: Torpedo
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
Детски Велосипед Dalmatian 16" Venera Bike-VISITOR розев со бело и црно
Детски Велосипед Dalmatian 16" Venera Bike-VISITOR розев со бело и црно

6.999 ден

 • големина на тркала: 16 "
 • Големина на рам: 9 "
 • висина на возачот(cm): 105 - 120cm
 • кочници: Torpedo
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
Детски Велосипед GOAL 16" Venera Bike-VISITOR син со бело и црно
Детски Велосипед GOAL 16" Venera Bike-VISITOR син со бело и црно

6.999 ден

 • големина на тркала: 16 "
 • Големина на рам: 9 "
 • висина на возачот(cm): 105 - 120cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
Детски Велосипед ROBOTER 16" Venera Bike-VISITOR плав со жолто и зелено
Детски Велосипед ROBOTER 16" Venera Bike-VISITOR плав со жолто и зелено

6.999 ден

 • големина на тркала: 16 "
 • Големина на рам: 9 "
 • висина на возачот(cm): 105 - 120cm
 • кочници: Torpedo
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
EXPLORER FASHION FAS201 20"/12" велосипед тиркизен со бело и жолто
EXPLORER FASHION FAS201 20"/12" велосипед тиркизен со бело и жолто

9.999 ден

 • големина на тркала: 20 "
 • Големина на рам: 12 "
 • висина на возачот(cm): 120 - 135cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
EXPLORER DAISY SPY206 20"/11" велосипед виолетов со розево
EXPLORER DAISY SPY206 20"/11" велосипед виолетов со розево

9.999 ден

 • големина на тркала: 20 "
 • Големина на рам: 11 "
 • висина на возачот(cm): 120 - 135cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
VENSSINI PARMA PAM244" велосипед розев со шари
VENSSINI PARMA PAM244" велосипед розев со шари

11.999 ден

 • големина на тркала: 24 "
 • Големина на рам: 13 "
 • висина на возачот(cm): 145 - 160cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
VENSSINI PARMA PAM2413 24"/13" велосипед црн со розево
VENSSINI PARMA PAM2413 24"/13" велосипед црн со розево

11.999 ден

 • големина на тркала: 24 "
 • Големина на рам: 13 "
 • висина на возачот(cm): 145 - 160cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
EXPLORER MAG2410 24"/13" EXPLORER MAGNITO велосипед темно сив со розево
EXPLORER MAG2410 24"/13" EXPLORER MAGNITO велосипед темно сив со розево

11.790 ден

 • големина на тркала: 24 "
 • Големина на рам: 13 "
 • висина на возачот(cm): 145 - 160cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
EXPLORER SPY245 24"/13" велосипед темно сив со розево
EXPLORER SPY245 24"/13" велосипед темно сив со розево

12.999 ден

 • големина на тркала: 24 "
 • Големина на рам: 13 "
 • висина на возачот(cm): 145 - 160cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
Детски Велосипед PARMA PAM201 20"/13" Venera Bike виолетов
Детски Велосипед PARMA PAM201 20"/13" Venera Bike виолетов

9.999 ден

 • големина на тркала: 20 "
 • Големина на рам: 13 "
 • висина на возачот(cm): 120 - 135cm
 • кочници: V-brake
 • суспензија: Rigid (нема суспензија)

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.05.2024