text.skipToContent text.skipToNavigation
5 пронајдени производи
NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Legoni SUP POLARIS 12,0" даска 366 x 76 x 15 cm
Legoni SUP POLARIS 12,0" даска 366 x 76 x 15 cm
29.999 ден

19.990 ден

Седмична акција!

 • Димензии: 366 x 76 x 15 cm
 • Максимална тежина на корисникот: 230 kg
 • Материјал: гума + DWF (Drop StitchFabric материјал)
 • Капацитетот на даската: 360 литри
 • Доаѓа во комплет со: Весло, торба, пумпа, заштитна лента, перки, комплет Rapair

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Legoni SUP WAVE 12.0" даска 366 x 81 x 15 cm
Legoni SUP WAVE 12.0" даска 366 x 81 x 15 cm
25.999 ден

16.990 ден

Седмична акција!

 • Димензии: 366 x 81 x 15 cm
 • Максимална тежина на корисникот: 230 kg
 • Материјал: гума + DWF (Drop StitchFabric материјал)
 • Капацитетот на даската: 360 литри
 • Доаѓа во комплет со: Весло, торба, пумпа, заштитна лента, перки, комплет Rapair

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

NedelnaAkcijaMK TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Legoni SUP WAVE 12.6" даска 381 x 81 x 15 cm
Legoni SUP WAVE 12.6" даска 381 x 81 x 15 cm
29.999 ден

17.990 ден

Седмична акција!

 • Димензии: 381 x 81 x 15 cm
 • Максимална тежина на корисникот: 260 kg
 • Материјал: гума + DWF (Drop StitchFabric материјал)
 • Капацитетот на даската: 370 литри
 • Доаѓа во комплет со: Весло, торба, пумпа, заштитна лента, перки, комплет Rapair

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Legoni SUP POLARIS 10,6" даска 320 x 76 x 15 cm
Legoni SUP POLARIS 10,6" даска 320 x 76 x 15 cm
24.999 ден

17.990 ден

Седмична акција!

 • Димензии: 320 x 76 x 15 cm
 • Максимална тежина на корисникот: 150 kg
 • Материјал: гума + DWF (Drop StitchFabric материјал)
 • Капацитетот на даската: 290 литри
 • Доаѓа во комплет со: Весло, торба, пумпа, заштитна лента, перки, комплет Rapair

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2024

NedelnaAkcijaMK TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Legoni SUP WAVE 10.6" даска 320 x 81 x 15 cm
Legoni SUP WAVE 10.6" даска 320 x 81 x 15 cm
22.999 ден

14.990 ден

Седмична акција!

 • Димензии: 320 x 81 x 15 cm
 • Максимална тежина на корисникот: 150 kg
 • Материјал: гума + DWF (Drop StitchFabric материјал)
 • Капацитетот на даската: 290 литри
 • Доаѓа во комплет со: Весло, торба, пумпа, заштитна лента, перки, комплет Rapair

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024