text.skipToContent text.skipToNavigation
7 пронајдени производи
TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
AQUA MARINA VAPOR SUP 300cm даска за сурфање
AQUA MARINA VAPOR SUP 300cm даска за сурфање
35.990 ден

24.990 ден

 • AQUA MARINA VAPOR SUP 300cm даска за сурфање
 • Димензии (Ш х В х Д): 76x300х12cm
 • Тежина: 100kg
 • Максимален притисок: 1,03bar
 • Максимална носивост: 100kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.06.2023

TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
INTEX 68373 Mariner 3 297 x 127 x 46 cm чамец
INTEX 68373 Mariner 3 297 x 127 x 46 cm чамец
30.990 ден

25.990 ден

 • INTEX 68373 Mariner 3 чамец
 • Димензии: 297 x 127 x 46 cm
 • Носивост: до 300 кг (3 лица)
 • Алуминиумски весла и држачи за трска
 • Бренд: INTEX 

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.06.2023

TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
INTEX 68307 Explorer K2 312 x 91 x 51 cm кајак
INTEX 68307 Explorer K2 312 x 91 x 51 cm кајак
14.999 ден

10.990 ден

 • INTEX 68307 Explorer K2 кајак
 • Димензии: 312 x 91 x 51 cm
 • Носивост: до 160 кг (2 лица)
 • Вклучени алуминиумски весла
 • Бренд: INTEX 

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.06.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bestway 274x76x12 cm SUP Даска за сурфање
Bestway 274x76x12 cm SUP Даска за сурфање
16.990 ден

15.990 ден

Bestway Hydro-Force Aqua Journey е идеален избор доколку сте почетник и сакате да купите сигурна и беспрекорна, но прифатлива даска на надувување.

Големина: 274 x 76 x 12...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.06.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bestway SUP 320x79x12 cm SUP Даска за сурфање
Bestway SUP 320x79x12 cm SUP Даска за сурфање
18.990 ден

Комплет HYDRO FORCE AQUA GLIDER SUP 3,20m x 79cm x 12cm

Категорија: турнеја

AQUA GLIDER е најдобрата форма за долги патувања на рамна вода.

Нелизгачката подлога може лесно д...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.06.2023

NokautPonudaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bestway 305x84x12 cm SUP Даска за сурфање
Bestway 305x84x12 cm SUP Даска за сурфање
18.999 ден

18.590 ден

Нокаут понуда

Oceana е најевтиниот повеќенаменски SUP во опсегот Hydro-Force.

Доаѓа и со седиште и потпирач за нозе, кои лесно може да се претворат во кајак, за да можете да уживате во пешачење во вода...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.06.2023

NokautPonudaMK TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
INTEX 68305 Challenger K1 274 x 74 x 33 cm кајак
INTEX 68305 Challenger K1 274 x 74 x 33 cm кајак
11.999 ден

7.499 ден

Нокаут понуда

 • INTEX 68305 Challenger K1 кајак
 • Димензии: 274 x 74 x 33 cm
 • Носивост: до 100 кг (1 лице)
 • Вклучени алуминиумски весла
 • Бренд: INTEX 

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.06.2023