text.skipToContent text.skipToNavigation
16 пронајдени производи
NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI 244cm FUN трамполина зелена со заштитна мрежа
LEGONI 244cm FUN трамполина зелена со заштитна мрежа
11.900 ден

8.399 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Бренд: Legoni
 • дијаметар: 244 cm
 • висина на платформа: 65 cm
 • број на опруги: 48
 • максиламлна носивост: 100 kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI 305cm FUN трамполина зелена со заштитна мрежа
LEGONI 305cm FUN трамполина зелена со заштитна мрежа
13.690 ден

9.490 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Бренд: Legoni
 • дијаметар: 305 cm
 • висина на платформа: 75 cm
 • број на опруги: 60
 • максиламлна носивост: 150 kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI покривка за трамполина 244cm
LEGONI покривка за трамполина 244cm
1.190 ден

699 ден

 • Бренд: Legoni

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI покривка за трамполина 425cm
LEGONI покривка за трамполина 425cm
1.990 ден

899 ден

 • Бренд: Legoni

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI покривка за трамполина 366cm
LEGONI покривка за трамполина 366cm
1.690 ден

799 ден

 • Бренд: Legoni

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI покривка за трамполина 305cm
LEGONI покривка за трамполина 305cm
1.390 ден

759 ден

 • Бренд: Legoni

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI сет за прицврстување на трамполината во земја
LEGONI сет за прицврстување на трамполината во земја
1.000 ден

799 ден

 • Бренд: Legoni

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI 305cm SPACE трамполина црна со заштитна мрежа
LEGONI 305cm SPACE трамполина црна со заштитна мрежа
16.999 ден

10.990 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Бренд: Legoni
 • дијаметар: 305 cm
 • висина на платформа: 75 cm
 • број на опруги: 60
 • максиламлна носивост: 150 kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI 366cm FUN трамполина темно зелена со заштитна мрежа
LEGONI 366cm FUN трамполина темно зелена со заштитна мрежа
18.990 ден

14.990 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Бренд: Legoni
 • дијаметар: 366 cm
 • висина на платформа: 80 cm
 • број на опруги: 64
 • максиламлна носивост: 120 kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI 305cm FUN трамполина портокалова со заштитна мрежа
LEGONI 305cm FUN трамполина портокалова со заштитна мрежа
14.999 ден

9.490 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Бренд: Legoni
 • дијаметар: 305 cm
 • висина на платформа: 75 cm
 • број на опруги: 60
 • максиламлна носивост: 150 kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI 425cm FUN трамполина зелена со заштитна мрежа
LEGONI 425cm FUN трамполина зелена со заштитна мрежа
22.900 ден

17.590 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Бренд: Legoni
 • дијаметар: 425 cm
 • висина на платформа: 80 cm
 • број на опруги: 80
 • максиламлна носивост: 150 kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI 305cm SPACE трамполина зелена со заштитна мрежа
LEGONI 305cm SPACE трамполина зелена со заштитна мрежа
16.999 ден

9.490 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Бренд: Legoni
 • дијаметар: 305 cm
 • висина на платформа: 75 cm
 • број на опруги: 60
 • максиламлна носивост: 150 kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI 366cm SPACE трамполина зелена со заштитна мрежа
LEGONI 366cm SPACE трамполина зелена со заштитна мрежа
16.999 ден

14.999 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Бренд: Legoni
 • дијаметар: 366 cm
 • висина на платформа: 80 cm
 • број на опруги: 72
 • максиламлна носивост: 150 kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI 366cm SPACE трамполина сина со заштитна мрежа
LEGONI 366cm SPACE трамполина сина со заштитна мрежа
19.999 ден

14.990 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Бренд: Legoni
 • дијаметар: 366 cm
 • висина на платформа: 80 cm
 • број на опруги: 72
 • максиламлна носивост: 150 kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI 244cm SPACE трамполина сина со заштитна мрежа
LEGONI 244cm SPACE трамполина сина со заштитна мрежа
12.999 ден

8.399 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Бренд: Legoni
 • дијаметар: 244 cm
 • висина на платформа: 65 cm
 • број на опруги: 42
 • максиламлна носивост: 100 kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI 305cm AERO трамполина зелена со заштитна мрежa
LEGONI 305cm AERO трамполина зелена со заштитна мрежa
16.999 ден

10.990 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Бренд: Legoni
 • дијаметар: 305 cm
 • висина на платформа: 75 cm
 • број на опруги: 60
 • максиламлна носивост: 150 kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024