text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
35 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
MS ENERGY NEUTRON n1 Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON n1 Електричен тротинет
26.941 ден
16.999 ден
 • MS ENERGY NEUTRON n1 Електричен тротинет,
 • Мотор: 250W,  
 • Батерија – литиумска 24V/8,0Ah,
 • Максимална брзина 30 km/h,
 • Големина на тркала: 8",
 • 1 година гаранција.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.10.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI 305cm AERO трамполина зелена со заштитна мрежа и скали
LEGONI 305cm AERO трамполина зелена со заштитна мрежа и скали
13.690 ден
10.590 ден
 • LEGONI AERO трамполина зелена со заштитна мрежа и скали
 • Дијаметар: 305 cm
 • висина на заштитна мрежа: 180 cm
 • Висина на платформа: 75 cm
 • Максимална носивост: 150 kg
 • Бренд: LEGONI

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.10.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI 305cm SPACE трамполина зелена со заштитна мрежа
LEGONI 305cm SPACE трамполина зелена со заштитна мрежа
13.690 ден
11.590 ден
 • LEGONI SPACE трамполина зелена со заштитна мрежа
 • Дијаметар: 305 cm
 • висина на заштитна мрежа: 180 cm
 • Висина на платформа: 75 cm
 • Максимална носивост: 150 kg
 • Бренд: LEGONI

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.10.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI 305cm FUN трамполина зелена со заштитна мрежа
LEGONI 305cm FUN трамполина зелена со заштитна мрежа
13.690 ден
8.999 ден
 • LEGONI FUN трамполина зелена со заштитна мрежа
 • Дијаметар: 305 cm
 • висина на заштитна мрежа: 180 cm
 • Висина на платформа: 75 cm
 • Максимална носивост: 150 kg
 • Бренд: LEGONI

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.10.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI 244cm SPACE трамполина зелена со заштитна мрежа
LEGONI 244cm SPACE трамполина зелена со заштитна мрежа
11.900 ден
8.999 ден
 • LEGONI SPACE трамполина зелена со заштитна мрежа
 • Дијаметар: 244 cm
 • висина на заштитна мрежа: 150 cm
 • Висина на платформа: 65 cm
 • Максимална носивост: 100 kg
 • Бренд: LEGONI

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.10.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI 425cm FUN трамполина зелена со заштитна мрежа и скали
LEGONI 425cm FUN трамполина зелена со заштитна мрежа и скали
22.900 ден
13.390 ден
 • LEGONI FUN трамполина зелена со заштитна мрежа и скали
 • Дијаметар: 425cm
 • висина на заштитна мрежа: 180 cm
 • Висина на платформа: 80 cm
 • Максимална носивост: 150 kg
 • Бренд: LEGONI

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.10.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI 366cm FUN трамполина зелена со заштитна мрежа и скали
LEGONI 366cm FUN трамполина зелена со заштитна мрежа и скали
16.990 ден
11.690 ден
 • LEGONI FUN трамполина зелена со заштитна мрежа и скали
 • Дијаметар: 366 cm
 • висина на заштитна мрежа: 180 cm
 • Висина на платформа: 80 cm
 • Максимална носивост: 120 kg
 • Бренд: LEGONI

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.10.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
MS ENERGY MSL-20S smart lock брава
MS ENERGY MSL-20S smart lock брава
4.299 ден
3.499 ден
 • MS ENERGY MSL-20S smart lock брава
 • Поврзување преку: Bluetooth или  
 • Ms Energy Lock апликација за Android или iOS
 • Батерија: 3,7V / 400 mAh
 • Водотпорна IP55
 • Димензии: 74 x 36 x 57 mm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.10.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
MS ENERGY bag MSB-20R торба за тротинет
MS ENERGY bag MSB-20R торба за тротинет
1.499 ден
999 ден
 • MS ENERGY bag MSB-20R торба за тротинет
 • Димензии: 290 x 140 x 120 mm  
 • Водотпорен и изрботен од висококвалитетни матетијали
 • Надворешен материјал PU
 • Внатрешен материјал: спандекс
 • Бренд: MS ENERGY

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.10.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
MS ENERGY NEUTRON M10 Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON M10 Електричен тротинет
18.999 ден

Електричен тротинет e практично превозно средство за низ градската гужва! Лесен и склоплив механизам ви дава мобилност и едноставна употреба. 

Кога не се возите,...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.10.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
MS ENERGY helmet MSH-05 кацига
MS ENERGY helmet MSH-05 кацига
1.999 ден
1.490 ден

MS ENERGY helmet MSH-05 кацига e заштитна кацига за тротинети и велосипеди. Димензии: големина M (54 - 58 cm) , големина L (57 - 61 cm), тежина : големина M 360 gr, големина L 3...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.10.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
MEGAWHEELS S10 Електричен тротинет
MEGAWHEELS S10 Електричен тротинет
29.999 ден

Електричен тротинет e практично превозно средство за низ градската гужва! Лесен и склоплив механизам ви дава мобилност и едноставна употреба. 

Кога не се возите,...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.10.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
MS ENERGY NEUTRON е10 Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON е10 Електричен тротинет
29.999 ден
 • MS ENERGY NEUTRON е10 Електричен тротинет
 • Големина на тркала: 10"
 • Макс. брзина: до 35 km/h
 • Моќност на моторот: 450W
 • Домет: до 40km
 • Макс. носивост: до 120kg
 • Батерија: 12,5Ah

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.10.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
MS ENERGY NEUTRON е20 Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON е20 Електричен тротинет
37.999 ден
37.990 ден
 • MS ENERGY NEUTRON е20 Електричен тротинет
 • Големина на тркала: 10"
 • Макс. брзина: до 40 km/h
 • Моќност на моторот: 500W
 • Домет: до 70km
 • Макс. носивост: до 120kg
 • Батерија: 17,5Ah

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.10.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
MS ENERGY NEUTRON n3 White Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON n3 White Електричен тротинет
33.200 ден
24.990 ден
 • MS ENERGY NEUTRON n3 White Електричен тротинет,
  |
 • Моќност 350W, |
 • Батерија – литиумска 36V/7,5Ah,
 • Максимална брзина 25 km/h,
 • Домет со полна батерија – 20-28 km,
  |
 • Бренд: MS ENERGY.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.10.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
MS ENERGY NEUTRON n3 Dark Gray Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON n3 Dark Gray Електричен тротинет
33.200 ден
24.990 ден
 • MS ENERGY NEUTRON n3 Dark Gray Електричен тротинет,
  |
 • Моќност 350W, |
 • Батерија – литиумска 36V/7,5Ah,
 • Максимална брзина 25 km/h,
 • Домет со полна батерија – 20-28 km,
  |
 • Бренд: MS ENERGY.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.10.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
MS ENERGY helmet MSH-20S smart кацига
MS ENERGY helmet MSH-20S smart кацига
4.899 ден
3.999 ден
 • MS ENERGY helmet MSH-20S smart кацига
 • Димензии: M (54-58 cm), L (57-61 cm)  
 • Тежина : големина M 370 gr, големина L 380 gr
 • Батерија: 3,7V / 455 mAh
 • Автостоп светло - Smart Gyro сензор
 • Дизајн со 12 дупки за вентилација

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI покривка за трамполина 244cm
LEGONI покривка за трамполина 244cm
1.190 ден
679 ден
LEGONI покривка за трамполина 244cm. Оригинална Legoni висококвалитетна покривка за трамоплини од 244цм дијаметар.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.10.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI сет за прицврстување на трамполината во земја
LEGONI сет за прицврстување на трамполината во земја
1.000 ден
799 ден
 • LEGONI сет за прицврстување на трамполината во земја
 • Сетот содржи 4 метални навртки и стеги за затегнување со трамполината
 • Дополнително прицврстување на трамполината за побезбедно уживање
 • Бренд: LEGONI

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.10.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI сад за оставање на обувки
LEGONI сад за оставање на обувки
800 ден
299 ден
LEGONI сад за оставање на обувки

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.10.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI скали за трамполина 305cm
LEGONI скали за трамполина 305cm
1.190 ден
599 ден
LEGONI скали за трамполина 305cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.10.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI покривка за трамполина 366cm
LEGONI покривка за трамполина 366cm
1.690 ден
829 ден
LEGONI покривка за трамполина 366cm. Оригинална Legoni висококвалитетна покривка за трамоплини од 366цм дијаметар.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.10.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI покривка за трамполина 425cm
LEGONI покривка за трамполина 425cm
1.990 ден
999 ден
LEGONI покривка за трамполина 425cm. Оригинална Legoni висококвалитетна покривка за трамоплини од 425цм дијаметар.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.10.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI покривка за трамполина 305cm
LEGONI покривка за трамполина 305cm
1.390 ден
759 ден
LEGONI покривка за трамполина 305cm. Оригинална Legoni висококвалитетна покривка за трамоплини од 305цм дијаметар.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.10.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
INTEX 58357 Explorer Pro 200 196 x 102 x 33 cm чамец
INTEX 58357 Explorer Pro 200 196 x 102 x 33 cm чамец
2.999 ден
2.190 ден
 • INTEX 58357 Explorer Pro 200 чамец
 • Димензии: 196 x 102 x 33 cm
 • Носивост: до 120 кг
 • Вклучени весла
 • Бренд: INTEX 

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.10.2021

 • 1(current)
 • 2